/Suceava/Librarie

Lidana

Strada Zorilor 20, Suceava, România

Lidana
Librarie
3.9
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J6RQ+45 Suceava, România
+40 230 523 257
pensiunea-lidana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mirelburduja Mirel
Mirelburduja Mirel2 ani în urmă
F frumos
Dumitru Tcaci
Dumitru Tcaci4 ani în urmă
Va recomand acest magazit doar in caz ca doriti sa ascultati mizeria care iese din gura vanzatoarei, doamna de la casa se comporta foarte urat cu cumparatorii, din principiu in continuare imi voi cumpara rechizitele din alta parte fie ele si de zece ori mai scumpe.
Andreea Jinga
Andreea Jinga4 ani în urmă
Pacat ca nu pot da zero steluțe. Angajate nepoliticoase. Stateam în fața tejghelei si ambele angajate erau prezente si eram ignorata!!! Prețurile sunt mai bune si produsele calitative dar personalul strica imaginea acestei librarii!
Amalia Pinzariu
Amalia Pinzariu4 ani în urmă
Acesti vanzatori fura pe fata!!! Acum o saptamana am cumparat in stilou care costa 3 lei iar doamna de acolo il vinde cu 6 lei... Mai ales ca ii pacaleste pe copiii adaugand in pretul de pe raft.
Nu ma mai Duc acolo niciodata!!
Marius
Marius4 ani în urmă
Foarte urât vorbește vânzătoarea cu clienții. Într-o zi urla și se certa cu maică-sa la telefon - toți clienții erau înmărmuriți. Nu mai cumpăr în veci de la această librărie. Mai degrabă comand online.
Ramona Mony
Ramona Mony4 ani în urmă
Gasesc mereu ce mi trebuie🙂
Elena Pacurariu
Elena Pacurariu2 ani în urmă
Dacă aș fi avut posibilitatea aș fi evaluat cu 0 steluțe. Nu recomand această librărie din simplul considerent că lipsa de politețe este la ea acasă! Vânzătoarele sunt de o nesimțire rar întâlnită, nu sunt interesate să te ajute în căutarea produselor dorite, vorbesc la telefon în timp ce, clientul, așteaptă să-și facă treaba pentru care sunt plătite, iar lista poate continua. Nu voi mai achiziționa niciodată nimic din acesta librărie.
Nasta
Nasta2 ani în urmă
Libraria mea preferata! 😄 Vanzatoarele mereu ma fac sa zambesc!
Locații recomandate