/Ilfov/Librarie

Libraria Corbul

Str. Tineretului, Chiajna 077040, România

Libraria Corbul
Librarie
4.7
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXVM+98 Roșu, România
+40 770 768 275
librariacorbul.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Alexandru Fabian
Alexandru Fabian2 ani în urmă
Am găsit cărți pe care nu mă așteptam să le găsesc, plus că e opțiunea sa comanzi o carte, xerox, tot ce ai nevoie, personal tânăr, amabil. Nota 100
Dan Magearu
Dan Magearu4 ani în urmă
O locație frumoasa, micuța, dar drăguță, cu personal gata oricând sa te ajute sau sa îți recomande ce ai nevoie. Un mod plăcut de a vinde, diferit de vestitele librarii cu vânzătoare în vârstă care mai au puțin și îți dau o palma dacă le întrebi ceva. Atmosfera vesela! O recomand cu mare drag. Găsești mai mult decât te-ai putea aștepta. Preturi OK, mai mari decât on-line, dar dacă adaugi costul curierului, este mai avantajos sa cumperi din Librăria Corbul. În plus, primesti un minunat "miros de carte" diferit de cel al cartofilor prăjiți când aștepți curierul la ușa!
Găsești și cărți sau jocuri educative pentru copii, papetărie, cam tot ce îți dorești să găsești într-o librărie.
Bogdan Florea
Bogdan Florea5 ani în urmă
Acesta librarie este cea mai frumoasa librarie pe care am vizitat o si v o recomanda cu drag pentru ca are o varietate de jocuri si de carti potrivite pentru orice varsta.
Alin Andrei Gheorghe
Alin Andrei Gheorghe2 ani în urmă
O librarie foarte bine echipata, dar cu personal care lasa de dorit. Am intrat in librarie, nu am fost intampinat in nici-un fel cand am ajuns la tejghea, iar dupa ce am salutat, fata respectiva a ramas uitandu-se la mine, fara sa-mi raspunda in vreun fel. Mergand mai departe, am intrebat daca ma poate ajuta sa scot ceva la imprimanta, si cu un aer foarte ironic mi-a rapuns "Pai, da, daca-mi trimiti". In final, ca sa puna capac la toate cele, m-a mai deranjat un gest, care a inceput sa se cam practice, si anume, mi-a spus ca ma costa 43 bani, i-am intins 50 bani, mi-a dat bonul, foaia, si cam asta a fost, nici vorba sa incerce macar sa-mi spuna ca n-are restul sau ceva. Prin urmare, nu recomand aceasta librarie, asta in cazul in care nu doriti sa vi se strice ziua.
Andreea Vlad
Andreea Vlad2 ani în urmă
Intrii in librarie, intrii intr-o noua lume, imposibil sa pleci cu mana goala si portofelul plin! Gasesti carti/caiete/papetarie/jocuri de la 0-99ani! (In cazul in care traiesti atat) am gasit jucarii si carti de citit povesti pentru bebe (1.6luni) ,carti&caiete&papetarie pt nepotica(6ani) ,carti de actiune/romance/comedii/documentare bucate&sanatate pt mine si sora...deci..de toate pt toti!
Paul Gîlcă
Paul Gîlcă2 ani în urmă
De câteva luni, e librăria din care îmi procur cărțile preferate, multe dintre ele de specialitate (greu de găsit chiar și prin librării mai mari). Prețurile sunt acceptabile. Există posibilitatea să comanzi ce nu există pe stoc. În plus, personalul este amabil și dispus oricând să ajute.
Aurel Diamandescu
Aurel Diamandescu2 ani în urmă
O librărie mica, dar plină de cărți și alte cele. Dacă o carte nu se gaseste, se poate comanda. Personalul este foarte amabil.
Lexa Alexandra
Lexa Alexandra2 ani în urmă
Personal amabil, stoc impresionant.
Cea mai tare librărie de cartier! ❤
Locații recomandate