/Calarasi/Librarie

Căsuță cu Cărți

Prelungirea București, Călărași, România

Căsuță cu Cărți
Librarie
3.5
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6828+RF Călărași, România
+40 723 290 648
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai ene
Mihai ene2 ani în urmă
Am primit sfaturi si consiliere foarte buna. Personal amabil si politicos. Recomand!
Cristina Costache
Cristina Costache2 ani în urmă
Nelu Costache
Nelu Costache4 ani în urmă
Cam inghesuit
Nichi Constantin
Nichi Constantin5 ani în urmă
Edward Varban
Edward Varban2 ani în urmă
Pentru inceput, as dori sa precizez faptul ca la aceasta librarie se gasesc varietate de volume intersante de la o multitudine de edituri, la preturi de baza, recomandate de acestea. Motivul pentru care dau o stea este vanzatorul, un barbat foarte impulsiv. In trecut era o vanzatoare, foarte ok, insa acum este un barbat in jur de 60 de ani cu care este imposibil sa intri in librarie, sa analizezi multitudinea de carti si sa iesi sau sa ceri informatii despre o carte, deranjant. Am facut greseala sa intru de 3 ori in librarie atunci cand era acest domn inauntru. Prima data am intrebat despre o culegere de matematica. Avand in vedere ca i-am prezentat o fotografie cu coperta cartii, si am precizat ca doresc editia din 2019, acesta mi-a oferit o editie mai veche, spunand ca aceasta era cartea si ca daca nu este aceea, o aduc inapoi si primesc banii. Intr-un mod foarte agresiv, mi-a propus sa o comand, repetand cu siguranta ca aceea era cartea. A doua oara, cautam o carte de la editura Nemira, mai exact o carte de Stephen King. L-am intrebat pe domn daca are carti de la acest autor. Mi-a raspuns foarte bucuros ca da si mi-a aratat o carte de psihologie de la un autor de care nu auzisem si a inceput sa imi povesteasca de ce este o carte minunata. Dupa un timp in care am incercat sa ii atrag atentia ca nu de aceasta carte vorbeam, am reusit sa plec dandu-mi seama ca nu se poate comunica normal cu acesta, constatand ca el tot imi spunea ca o comanda si ca o sa o primesc. Astazi, a treia oara in care am intrat, m-au uitat curios prin librarie si am vrut sa ies (in gandul meu, nimic neubisnuit nu putea sa se intample). Domnul m-a intrebat: "De ce plecati? Nu ati gasit nimic? Ce carte cautati?" Eu i-am spus de cartea respectiva, mi-a aratat carti de istorie (era absolut convins ca o are, dar nu era aceea). I-am aratat pe telefon, a zis ca nu a mai auzit de editura si ca nu exista (este vorba de cpt, "carte pentru toti", o subdivizie a editurii litera), aducandu-mi la cunostinta ca el lucreaza cu peste 500 de edituri. A vrut sa imi ia telefonul din mana, ca sa caute probabil cartea, chiar daca dispunea de un laptop si putea sa caute chiar el.
In concluzie, acest domn este nepregatit, agresiv, fiind imposibil sa se poarte o discutie cu acesta. Este inadmisibil ca in orasul Calarasi sa nu avem o librarie, unde sa se poata gasi cartea dorita, ce sa mai vorbim de discutat cu vanzatorul asa cum se intampla la Bucuresti sau Brasov... Nu recomand sa veniti la aceasta librarie, decat daca vreti sa luati cartea pe care o recomanda domnul. Daca doriti totusi sa comunicati cu o persoana pregatita, mergeti la anticariatul de langa unde doamna va da ceea ce doriti si va face si recomandari pertinente.
Lili Nițu
Lili Nițu2 ani în urmă
Am găsit aici cele mai bune sfaturi pentru a alege cărțile de care am nevoie. Ceea ce nu am găsit în stoc, mi-a fost adus la comandă. Recomand!
Vali Vali
Vali Vali2 ani în urmă
Un loc minunat, care poți găsi lucruri minunate.
Bogdan Valentin
Bogdan Valentin2 ani în urmă
Vânzător ce prin comportament face imposibila găsirea cărții dorite.
Locații recomandate