/Bucuresti/Librarie

Librăria Humanitas Magheru

Bulevardul Nicolae Bălcescu nr 36, București 030167, România

Librăria Humanitas Magheru
Librarie
4.6
331 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4R2+44 București, România
+40 21 317 1819
takumi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–17
Scrie o recenzie
John Smith
John Smith2 ani în urmă
Nu am gasit cartile pr care le cautam . Produsele de decorat casa si altele erau foarte scumpe pentru valoarea lor reala . De exemplu un evantai era 100 lei .
Mescalyto
Mescalyto2 ani în urmă
Asezarea cartilor este deficitara, totul este foarte inghesuit, greu de gasit o carte, chiar și de catre angajati din cate am vazut.
Victor Ciobanu
Victor Ciobanu2 ani în urmă
O librărie de excepție cu personal foarte amabil. Colecțiile cu tematica japoneză sunt de asemenea diverse și de calitate.
Stefan David
Stefan David2 ani în urmă
Bine aprovizionat. Am cautat o carte de istorie si am fost indrumat repede daca este si unde o pot gasi. Cel mai bine intrebati vanzatorii daca sunteti grabiti. La fel am.cautat un atlas geografic si mi s-au aratat toate atlasele disponibile si unde le pot gasi. Se remarca libraria cu produse originare din Japonia, colectii de pisici pusculite, cutite, sabii, imbraminte si papuci din Japonia, magneti etc. Amplasat intre metrou Universitate iesirea spre Intercontinental si metrou Piata Romana iesirea spre Kfc.
Ciprian Drago (Cipi-san)
Ciprian Drago (Cipi-san)2 ani în urmă
Carti si cultura japoneza. O placere. Azi mi-am luat doua lingurite deosebite, naturale, din ceramica si portelan numai bune de amestecat mierea in ceai si laptele in cafea si semintele-n iaurt si... 😅
Irina Budeanu
Irina Budeanu2 ani în urmă
Cea mai frumoasa librărie din București, nu atât pentru loc în sine, ci pt oamenii care stau în slujba Cărții. Atenți, profesioniști, mereu cu zâmbetul pe buze
Irina Lazar
Irina Lazar2 ani în urmă
Librărie situata în inima orașului, în care veți găsi, pe lângă cărțile editurii Humanitas și multe obiecte specifice poporului japonez (decorațiuni, seturi de ceai, seturi de boluri, haine traditionale)
Claudiu Vitanos
Claudiu Vitanos2 ani în urmă
Frumos, elevat dar cam inghesuit. Cartile bune I'm posibil de ajuns pe rafturile de sus fara ajutor.
Locații recomandate