/Bucuresti/Librarie

Libmag

Bulevardul Ion C. Brătianu 6, București 030172, România

Libmag
Librarie
4.6
177 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4M3+J4 București, România
+40 21 308 1777
libmag.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Ștefan OPREA
Ștefan OPREA2 ani în urmă
Multe cărți atât în română cât și în engleză, autori celebri, subiecte variate, ficțiune, istorie, politică, etc. Un loc de vizitat frecvent dacă iubiți cărțile și sunteți cititori pasionați
Bogdan Horsman Anghel
Bogdan Horsman Anghel2 ani în urmă
O librărie cu o ofertă de carte foarte diversă, și de vinyluri.
Laufer Bari
Laufer Bari4 ani în urmă
Transformarea vechii librării, moderne de altfel, într-un anticariat de cărți în limba engleză, mi se pare o idee excelentă, în condițiile în care diferențele de aflux de clienți sunt vădite. Cărți la prețuri foarte bune, la 5 lei poți cumpăra James Patterson, sau alții de calibrul lui, la 20 de lei mi-am achiziționat cărți de bucate Masterchef, editate de DK, care în mod normal costă 20 de lire, și în condiții foarte bune. Găsești cam orice, normal ediții mai vechi, însă din toate domeniile. Adică da, mai am un loc de vizitat! Mulțumesc!
Winged
Winged4 ani în urmă
Selecție bună de cărți, și adesea discounturi considerabile. Apreciez rafturile de psihologie și SF în special, dar și cele de literatură română clasică și carte de dragoste sunt bine reprezentate.
Alice Muller
Alice Muller5 ani în urmă
Imi cumpăr multe cărți de aici. Au preturi foarte bune si doamnele de la casa sunt foarte amabile. Ultima dată când am trecut aveau si un loc cu canapele pentru citit.
Dany Halford
Dany Halford2 ani în urmă
O librărie pe care am descoperit-o recent și care m-a surprins prin calitatea produselor,prețurile fără concurență, amabilitatea cât și profesionalismul angajatei.Am achiziționat 3 titluri.Vizitele mele vor continua și pe viitor.Va mulțumesc.RECOMAND!!!🥰😘
Ioana Maria
Ioana Maria2 ani în urmă
Mereu ies cu o plasă plină de cărți când trec pe aici. Au mereu oferte și o varietate de titluri din care poți alege. Astăzi am achiziționat 8 produse cu 48 de lei!
Nina-Mihaela Gavril
Nina-Mihaela Gavril2 ani în urmă
Cărți din toate domeniile, prețuri foarte bune, personal amabil. Recomand👍👍
Locații recomandate