/Brasov/Librarie

Librăria Humanitas

Piața Sfatului 16, Brașov 500031, România

Librăria Humanitas
Librarie
4.6
165 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHRQ+HG Brașov, România
+40 733 669 345
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 10–19
Scrie o recenzie
E.N.T ROMANIA
E.N.T ROMANIA2 ani în urmă
Atitudinea personalului m-a determinat astăzi să îi ocolesc pe viitor. Scaun in usa cu mesajul:Capacitatea maximă a librăriei depăsită . Așteptați afară !
Astept 5,10,15 minute ,in care ies 4 persoane .Nmic. Mai stau și mai iese o persoană.Nimic.În fundal o ,,minunăție,, de vânzătoare care ,cu coadă ochiului ,mă vede în mai multe rânduri.Si iar nimic.Mă ia nervii ,deschid ușa și intreb:Acum pot intra ?.Prinde viață ,vizibil iritat de tupeul meu,un domn ,mai șefuț:,,Avem capacitatea depășită.Să numar clientii ca ce, regulile astea doar nu le-am facut eu !"
Concluziile:
am asteptat degeaba sa apuc sa intru ,dupa 20 minute, ca sa aflu ca nu are cartea respectiva
si ATITUDINEA FACE TOTI BANII.AZI NU ATI AVUT-O ASA CA NU MERITATI STIMA.
Casuta Livada
Casuta Livada2 ani în urmă
Chiar daca nu puteam intra in librarie fiind cu catelusa mea, am fost ajutata si servita de angajati imediat. Si, da, am gasit cartea pe care o doream.
Costina Irimia
Costina Irimia2 ani în urmă
Era un domn care isi cunostea foarte bine magazinul. Desi oamenii intrebau diverse intr.una, a raspuns tuturor intr.un mod foarte amabil si a venit chiar cu recomandari.
Florin Draica
Florin Draica2 ani în urmă
O librarie foarte draguta. Am cumparat cateva lucruri si am vrut sa returnam imediat unul luat din greseala. Nici nu plecasem de la casa. Ni s-a explicat in termeni deloc prietenosi ca e vina noastra ca nu am observat un A4 pitit pe fundal care afisa “legea locului” - fara returnari. Mai mult, la insistentele noastre tonul vanzatoarei a involuat in arogant si jignitor, alimentat si de un “hai lasati-ne si vedeti-va de drum” al librarului de pe tura anterioara si care tocmai pleca, dar care a dorit ca, din prag, sa o ajute sa ne alunge cat mai degraba. In final, cu ajutorul altei librare, am putut suna la cineva din management si returna obiectul.
Turcus Peter
Turcus Peter2 ani în urmă
Un loc superb amenajat .bun gust.personal extrem de amabil.preturi ok.editura Humanitas are colecții interesante .
John Hands ,,Cosmosapiens.Originea omului de la originile Universului,,
Librăria Humanitas Brasov .
este lucrarea care m-am entuziasmat cel mai mult în ultimii doi ani.O lucrare iconoclastă redactată de un savant modest și umil care pune întrebări esențiale.Un autor socratic care arată dogmatismul lumii științifice și incapacitatea de a accepta teorii noi.
Darwin este prezentat că un contraexemplu de savant și exemplu de pr.
Se pun întrebări fundamentale despre originea universului,celulei,Pământului și a speciei umane.Autorul nu oferă soluții ci arata variabilele și incapacitatea savanților de a da răspunsuri valide științific.Este un tom scris într-un limbaj accesibil și îl recomand cu căldură oricărui elev de liceu pasionat de genetica,biologie și geologie. Surse solide bibliografice și definiții clar argumente.
Mirela Vidan
Mirela Vidan2 ani în urmă
Personal foarte amabil, interesat să ajute și să satisfacă cerințele clienților!
Anca Zaharia
Anca Zaharia5 ani în urmă
Aici e mereu cald, mereu frumos, mereu miroase a librărie curată, cu cărți noi. E neplăcut că o parte dintre librari se schimba la fiecare câteva luni, dar cei care rămân sunt aici de câțiva ani și deja își cunosc foarte bine marfa și clienții. Tavanul sălii mari e de admirat (și fotografiat), diversitatea cărților e impresionantă, mai ales că găsim titluri importante și în engleză sau germană, de exemplu. Mi-e dor de cafeneaua care a funcționat în librărie până nu de mult, era și mai plăcut să răsfoiești câteva cărți cu un ceai sau o cafea alături.
Cristian Toma
Cristian Toma2 ani în urmă
Bine aprovizionata. Multe optiuni de cadouri pentru tine si pentru prieteni. Preturi pentru toate buzunarele, personal placut
Locații recomandate