/Brasov/Librarie

Bookcity

Coresi Shopping Resort, Str. Zaharia Stancu 1, Brașov 500167, România

Bookcity
Librarie
4.4
130 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
MJF8+32 Brașov, România
+40 725 982 036
bookcity.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Manea Maria Ramona287 zile în urmă
Super librar Anabella
Camelia Dina
Camelia Dina2 ani în urmă
Am avut o experienta urata! Am fost cu fiul meu sa luam o figurina despre care noi credeam ca are o surpriza ascunsa în cap... După ce am plătit-o ni s-a spus ca e o simpla figurina, deci nu ce cautam noi. Nici măcar nu luasem produsul de pe tejghea și ni s-a spus ca putem alege orice în locul acelor bani (79 lei) conform politicii de returnare.... Prin urmare am achiziționat o carte care în alte librarii costa cu 20 lei mai puțin.
Dezamăgită total!
Mihai Bajenaru
Mihai Bajenaru2 ani în urmă
Personalul foarte amabil, ofertele foarte atractive și foarte multe titluri disponibile.
Marius Munteanu
Marius Munteanu2 ani în urmă
Sunt foarte dezamăgit de modul în care a fost rezolvată situația în care m-am aflat azi. Am achiziționat o carte de la voi și doar după ce am plătit-o am observat că este in română și nu în engleză, mai mult, am întrebat dacă se poate aduce pe comandă și răspunsul a fost negativ. Cu toate că nu am plecat din magazin și am cerut pe loc o soluție pentru problema mea, răspunsul a fost "Ne pare rau dar politica noastră de retur nu ne permite sa va dăm banii înapoi". Când mă gândesc ca pe tricoul persoanei cu care am comunicat scria "Lumină pentru mansardă" mă face să mă gândesc dacă chiar credeți în ce ziceți.
Simona Costescu
Simona Costescu5 ani în urmă
Frumos aranjată si cochetă ac librărie, dar cel mai important este ca am găsit cartea pentru copilul meu. Experienta pozitiva si atunci când comand de pe e-mag, cărți vândute doar de ac librărie. Nu prea are reduceri la cărți, comparativ cu alte librării, dar livrează prompt pe net.
Andra Ilie
Andra Ilie6 ani în urmă
Atitudinea unui angajat a fost total not ok. Un magnet avea pretul afisat de 7 lei iar cand am ajuns la casa, l-a scanat, si surpriza, era 8 lei. Nu diferenta de un leu a fost problema, cat atitidinea angajatului. Mi-a spus ca daca nu imi convine, sa nu il cumpar.. super atitudine
Radu Costea
Radu Costea2 ani în urmă
Un loc cochet plin de cărți pentru toate vârstele și jocuri cu activități pentru copii
Moglan Andrei
Moglan Andrei2 ani în urmă
Am luat o carte dupa raft, pe raft mai erau 2 exemplare. La casa mi se spune ca nu pot sa o achizitioneaz deoarece nu figureaza ca ar mai fi pe stoc (repet mai erau doua carti fizice in librarie). 5 stele pentru personal. As da negativ pentru partea administrativa.
Mihai Iotu
Mihai Iotu2 ani în urmă
Oferta diversificata de cărți!
Locații recomandate