/Bistrita nasaud/Librarie

Libraria Alexandria

Bulevardul Republicii 26, Bistrița, România

Libraria Alexandria
Librarie
4.5
165 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4FJR+R8 Bistrița, România
+40 263 234 220
librariilealexandria.net
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sorin-Valer
Sorin-Valer2 ani în urmă
Vânzătoarele au făcut mișto de aspectul meu fizic. M-au lăsat cu un gust amar. Deși am găsit aici multe cărți care m-au interesat nu mai vreau să-i calc niciodată pragul. Poate la o altă locație a librăriei din alt oraș.
Gheorghe Ivan
Gheorghe Ivan2 ani în urmă
Prima vizita in aceasta locatie, carte diversificata, personal amabil !!!
Rus Gabriela
Rus Gabriela2 ani în urmă
Am cumparat o carte pe care am crezut-o noua, pana in momentul in care am inceput sa o citesc. Intreaga carte este insemnata cu creionul. Macar daca imi faceau cadou o radiera🤔.
Per total sunt dezamagita de proasta aprovizionare, de temperamentul vulcanic al personalului si bineinteles de faptul ca nu s-au abtinut sa scrie pe carti.
A fost probabil ultima data cand am calcat in aceasta librarie.
Replays ROU
Replays ROU4 ani în urmă
Eate un loc in care poti gasi diferite carti si materiale + rechizite . Este printre putinele locuri din oras din care poti sa scoti o copie de pe un stick USB , doamnele care servesc au o atitudine intelegatoare. Este un loc care lasi recomanda pentru cumparaturi
P. S preturile sunt usor mai mari
Bogdan Manastire
Bogdan Manastire5 ani în urmă
Pfffaiii, nu aș mai pleca din...
Lucian Dunareanu
Lucian Dunareanu5 ani în urmă
Un colectiv HOMOFOB care incearca sa-si impuna valorile printr-o campanie video ca si raspuns la... ce? Nu cred ca era nevoie de asa ceva, de inca o campanie care sa stigmatizeze o anumita categorie de oameni.
Raluca Iii
Raluca Iii2 ani în urmă
Libraria este extraodinara din toate punctele de vedere ,dar caserita lasa de dorit ,si nu e prima data cand are o atitudine proasta,cea de pe sala incearca pe cat posibil sa fie draguta . Angajatii ar trebui sa fie invatati ca atunci cand li se vorbeste politicos ar trebui sa raspunda la fel nu dupa preferintele fiecarei vânătoare ,iar frica de aceasta pandemie si insistenta de a se pastra distanta care de altfel este umilitoare pt. client ar trebui sa iasa din capul lor pt ca nu se urca nimeni in spinarea lor asa cum iti dau de inteles .Vor distanta? Casierița sa stea dupa tijghea atunci cand are cumparatori nu inafara ei !
Dragos
Dragos2 ani în urmă
Fantastic! Aprovizionarea super, produsele de calitate (de data asta am intrat in partea de papetarie), iar doamnele...ultra-amabile! Multumesc!
Locații recomandate