/Brasov/Scoala de soferi

Scoala de soferi PILOT ABC Brasov

Strada Izvorul Rece 7, Brașov 500174, România

Scoala de soferi PILOT ABC Brasov
Scoala de soferi
4.7
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJX3+VW Brașov, România
+40 744 309 484
scoaladesoferipilotabc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–12
Marți: 17–19
Mirecuri: 10–12
Joi: 10–12
Vineri: 10–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mindraszs
Mindraszs2 ani în urmă
Frumos, placut, excelent, am luat din prima 26 la sala fara sa invat. Si la traseu am trecut cu brio.
Recomand !
Robert PĂCURARU
Robert PĂCURARU2 ani în urmă
Nu va recomand la cat de prost parcati prin Brasov. Ba pe interzis, ba blocati intrari, cei cu dizabilitati nu pot trece de voi.
Ioana Enescu
Ioana Enescu4 ani în urmă
Recomand. L-am avut instructor pe dl. Valentin Bude, iar mașina a fost o Toyota Yaris. Sugerez să vă alocați niște bani și pentru ședințe suplimentare (dacă considerați că aveți nevoie), cât și pentru o simulare de examen (ajută să primiți și o altă părere).
Lorela
Lorela4 ani în urmă
Multumesc domnului instructor Valentin! Un super om cu o rabdare de fier si simț al umorului pe cinste! Imi pare bine ca am promovat examenul auto, dar imi pare rau ca nu va mai pot plimba! Recomand cu caldura si drag!
Mihaela Larisa Rotariu
Mihaela Larisa Rotariu4 ani în urmă
Mulțumesc, domnule instructor Valentin ! Datorită răbdării și profesionalismului dvs. am reușit să obțin cu ușurință permisul de conducere. Și, în același timp, am învățat că poți să fii participant la traficul rutier, doar dacă, ești o persoană responsabilă și prudentă. Recomand cu drag Școala de șoferi Pilot ABC!
Gimy Cosmin
Gimy Cosmin4 ani în urmă
Multumesc d-nului instructor Valentin pentru rabdarea pe care a avut-o cu mine ca elev, recomand tuturor oamenilor care vor sa faca scoala de soferi PilotABC , seriozitate si punctualitate!
Loredana Ioana Gavrila
Loredana Ioana Gavrila2 ani în urmă
Sa iau permisul de conducere a fost pentru mine atât un obiectiv important cât și o încercare. Am vrut să am parte de o pregătire temeinică și să fiu sigură pe mine pentru a promova cel mai greu examen din viata mea de pana acum. Ma bucur că am ales Școala de șoferi PILOT ABC! Aici am descoperit oameni pasionați, răbdători și dedicați, adevărați profesioniști în domeniu care m-au instruit de la A la Z! Datorita lor am reușit sa promovez examenul teoretic cu nota maxima și traseul din prima încercare!
Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite și m-aș întoarce oricând!
Andreea Pavel
Andreea Pavel2 ani în urmă
Mulțumesc frumos dnului instructor Valentin ptr răbdarea pe care a avut-o cu mine. Cu ajutorul lui am reușit sa îmi îndeplinesc visul de a conduce și a dat dovada de mult calm și profesionalism fata de mine, un om respectos și devotat meseriei lui! Recomand cu încredere aceasta școala și cu siguranță veți reuși sa luați permisul cu brio datorita instructorului care face tot ce tine de el sa l obțineți!!! Nota 10!!Pavel!!
Locații recomandate