/Mehedinti/Kinetoterapeut

FIX KINETIC - Recuperare medicala Kinetoterapie Fizioterapie Drobeta Turnu Severin

Lângă Biserica Sf Ilie, Aleea Danubius Nr 2, Drobeta-Turnu Severin 220077, România

FIX KINETIC - Recuperare medicala Kinetoterapie Fizioterapie Drobeta Turnu Severin
Kinetoterapeut
5
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJRW+R2 Drobeta-Turnu Severin, România
+40 720 699 069
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabi Marga
Gabi Marga2 ani în urmă
Personal foarte amabil si calificat, aparatura de ultima generatie si servicii de foarte buna calitate. Intreaga echipa este mereu cu zambetul pe buze, politicosi si profesionisti. Recomand cu draga inima! Multumiri domnului Silviu Gulei 😊
Cornelia Doinea
Cornelia Doinea2 ani în urmă
O echipa de profesioniști, care acorda atenție fiecărei persoane și creează condiții și confort pentru rezolvarea problemelor de sănătate. Mediu curat, aparatura specifica pentru tratarea diverselor afecțiuni.Recomand!
Elena Purcea
Elena Purcea2 ani în urmă
RECOMAND CU INCREDERE !
Personalul foarte bine pregătit, cu multe cursuri de specializare, apatura de ultima generatie, totul profi si rezultatele obtinute sunt mai rapide in acest centru de recuperare, decat in atlete!
Terapia Dry Needling pe care ei o ofera este genială , efectele se vad imediat!!!
Am fost acolo!
Ovidiu Mita
Ovidiu Mita2 ani în urmă
Cu echipa de la Fix Kinetic am avut plăcerea de a colabora în calitate de co-organizator al Danubius Sport Festival. Băieții au asigurat masajul de recuperare a participanților la clasele de sport, iar beneficiarii au fost mai mult decât încântați de profesionalismul echipei.
Multumim Fix Kinetic pentru colaborare și vă recomandăm oricui cu mare drag.

P. S. Să ne vedem cu bine la următoarea ediție de Danubius Sport Festival!
Totașa
Totașa2 ani în urmă
Serviciile oferite la aceasta clinică de recuperare medicală au fost deosebite, demne de a-mi răpi din timpul meu pentru a oferi un review cu experiența pe care a avut-o tatăl meu aici.
Totul a fost plăcut, impresionant încă de când a ajuns la acestă clinică, iar faptul că se respectă cu strictețe curățenia și măsurile de prevenire împotriva infectării cu celebrul virusul, este un lucru foarte important și de apreciat.
Totul a fost incredibil, chiar de la prima interacțiune cu personalul de la recepție care se ocupa de pacienții aflați în sala de așteptare.
Personalul este profesionist, tatăl meu a avut de a face doar cu niște domni extraordinari care știu să-și facă treaba impecabil (fiind un tip mult mai masiv, aveai nevoie de ceva forță de depus), foarte atenți și interactionând pe toată întreaga procedură. I-au fost explicate și procedurile ulterioare de tratament care ar putea fi benefice musculaturii și problemelor medicale și au vorbit pe larg despre toată situația, iar de fiecare dată domnii terapeuți evaluau în detaliu fiecare aspect, explicându-i perfect opțiunile disponibile.
Fiind un pacient care pășea pentru prima dată într-un asemenea centru, era puțin încordat, după a ajuns să se relaxez foarte repede, totul a decurs frumos, presiunea era zero și se simțea complet în largul lui, relaxat.
Nu pot lauda întreaga echipă suficient!
Calitatea serviciilor oferite au fost pe măsura așteptărilor, recomand tuturor celor care au nevoie să ajungă la această clinică, fiind recunoscuți și pentru procedurile specifice și dedicarea de care dau dovadă. Acest cabinet mi-a intrat la inimă și vă recomand să mergeți cât mai rapid dacă aveți nevoie de un medic terapeut profesionist și un personal pe măsură, deoarece cu cât amânați mai mult, cu atât mai greu va fi după.
Mihaela Roman
Mihaela Roman2 ani în urmă
Recomand cu mare încredere acest Cabinet Medical:FIX KINETIC, vin din 2020 Februarie .Am fost pacientă a domnului doctor Silviu Gulei,şi sunt in continuare, din cauza unor probleme foarte grave cu spatele numai puteam să merg domnu doctor Silviu cât şi întreaga echipă au făcut minuni şi datorită tratamentelor dânsului m -a pus pe picioare, țin să menționez că pe lângă toate calitățile sale profesionale,este o fire jovială care reuşeşte să insufle încredere şi oricând să ajute pe oricine.Îl recomand cu căldură,cu siguranță,este un doctor fizioterapeut,chinetoterapeut foarte bun pentru fiecare dintre dumneavoastră care aveți nevoie de serviciile sale,au venit foarte multi oamenii la dânsul care aveau probleme grave şi dânsul prin tratamentele sale si prin aparaturile de performanță . Recomand din tot sufletul FIX Chinetic... si Domnului Doctor Silviu Gulei chinetoterapeut fizioterapeut ,sunteți o echipă minunată! Acest Cabinet mi-a intrat în suflet va recomand sa mergeti cat mai repede dacă aveți nevoie de un medic terapeut şi un personal pe măsură, recomand celor care au nevoie să ajungă la această Clinică!
Liliana Nacop
Liliana Nacop2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumită de cum am fost primită și cum se vorbește cu pacienții și apoi de toată desfășurarea pe perioada ședinței de recuperare! Vă recomand cu mare drag, tuturor celor care au nevoie recuperare!
FIX KiNETIC...Sunteți o echipă minunată!
Ionela nadia Sandu
Ionela nadia Sandu2 ani în urmă
Un mediu plăcut în care ești primit cu mare interes asupra nevoilor tale,atenție deosebită la detalii.Aici găsiți tineri profesioniști care inspiră incredere și siguranță la cote maxime.Un plus il reprezintă și dotarea cabinetului cu aparatură de ultimă generație,iar tehnicile folosite s-au ridicat deasupra așteptărilor mele.Recomand din tot sufletul FIX KINETIC și multe mulțumiri întregii echipe!
Locații recomandate