/Arad/Clinica de chirurgie plastica

Policlinica Doctor Turcin

Str. Ciorogariu, Episcop, 52, Arad 310047, România

Policlinica Doctor Turcin
Clinica de chirurgie plastica
3.9
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
57GX+R9 Arad, România
+40 257 285 510
policlinicaturcin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Alex
Alex2 ani în urmă
Recomand la oricine aceasta policlinică, personal de nota 10, centru de permanență unde nu stai ore la coadă. Am fost cu băiețelul la ORL la control cu otită si doar aici am putut merge fără programare in aceeași zi, peste tot unde am sunat, la 5 clinici diferite doar cu programare e putea in cateva zile.
Daiana J.B.
Daiana J.B.4 ani în urmă
Am fost la consultație oftalmologica. Totul a fost ok, compensat si a mers repede.
Eu am întâlnit doar personal politicos si profi!
Nu obișnuiesc să las recenzii în schimb le citesc. Am observat astfel ca în general cei nemultumiti postează, asa ca vreau sa sriu si eu parerea mea.
Voi reveni.

Am revenit duminica pentru consult în regim de centru de permanența, am fost consultați de medicul de gardă. Prima parere a fost corectă. Si la a doua vizită totul a fost ireproșabil.
Arley Bradley
Arley Bradley4 ani în urmă
Una dintre cele mai incompetente clinica daca am putea numi. Modul de cooperarea si colaborare direct cu pacientii e alarmant de periculos prin indiferența si lipsa de caracter si educatie cum ar fi doctorita alina cea care a uitat legea si juramantul hipocrate. Deci mai pe scurt fără răbdare si se urlă la tine ca la un animal. Deasemenea si șoferul de pe ambulanță pe post de bodyguard gata sa te plesneasca daca comentezi. Nu recomand această casa de balamuc. Apropo Alina iti recomand ceva tranchilizante sau antidepresive sa nu mai urli ca o dementa.
Miriam B
Miriam B5 ani în urmă
Am platit 100 de lei pentru consultatie si mi s-a dat un antinflamator pe care oricum si eu l-am luat inainte de la farmacie fara reteta. Dupa care mi s-a spus sa revin cu un telefon daca se mai intampla ceva. Am luat anti inflamatorul insa raceala si febra tot venea si trecea, am anuntat-o pe doamna doctor de acolo, insa ea nu a fost prea interesata. I-am spus ca nu imi trece si raspunsul ei a fost " okay" si gata a fost conversatia. Practic dupa ce ai platit, e bine platit si nu le pasa ce patesti dupa.
MIKE THE VIKING
MIKE THE VIKING5 ani în urmă
Personal amabil se fac analizele destul de rapid in plus exista si permanenta pt urgente medicale gen upu acoperite de sistemul de asigurari de stat consider un serviciu excelent din punct de vedere medical!!
Gloria Czellner
Gloria Czellner5 ani în urmă
Asistentele de la fișier sunt inculte, nu stiu sa scrie o rețetă... Si doamna secretara sau contabilă foarte nepoliticoasa. Păcat... in rest medicii si serviciile foarte bune
Florentina Livia Pop
Florentina Livia Pop2 ani în urmă
A doua oară când merg și am parte de o experiența extrem de neplăcuta.
Prima data am mers pentru un tratament facial cu ozon, la telefon mi se spune ca prețul este 50 de lei/ședința după ce fac procedura și merg sa plătesc îmi spune ca prețul este 250 de lei ca “se fac mai greu injecțiile in zona fetei”.
A doua oară merg la centru de permanenta pentru un test covid care teoretic este gratis, ma pune sa plătesc 229 lei.
Nu mai povestesc ca toată lumea vorbește extrem de arogant si nimeni nu îți da informații clare de la început.
Jbranca Dinu
Jbranca Dinu2 ani în urmă
Recomand tuturor. Personal de nota 10+..
Locații recomandate