/Arad/Clinica de chirurgie plastica

Clinica PREMIUM DENTAL

Strada Ion C. Brătianu Nr. 5/A, Arad 310182, România

Clinica PREMIUM DENTAL
Clinica de chirurgie plastica
4.7
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58JF+48 Arad, România
+40 770 707 601
premium-dental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gheorghita Herbei
Gheorghita Herbei2 ani în urmă
Foarte multumit de calitatea serviciilor, au fost flexibili cu programu meu, o sa ma intorc cu incredere si recomand cu incredere😁😄
Marius Marius
Marius Marius2 ani în urmă
În 2017 am ales să fac o schimbare, iar domnul doctor Sebastian Miclea, prin profesionalism și excelență, a reușit să imi ofere un zâmbet mult visat, utilizând coroane și fațete pe bază de oxid de zirconiu. Recomand clinica Premium Dental, o clinică de top, în fruntea căreia se află un doctor de excepție, domnul doctor Miclea Sebastian, alături de o echipă minunată. Vă mulțumesc!
Alexandra Julean
Alexandra Julean2 ani în urmă
In luna august am fost cu fetita in varsta de 7 ani la clinica, avea o carie mica la un premolar (de lapte), o urgenta pe care doream sa o rezolv cat mai repede. Programarea pe care o aveam deja la Dent Estet for Kids, unde merg cu fetita inca de cand avea 3 ani, mi se parea cam tarzie si am zis sa nu mai astept daca tot sunt in zona si exista in Arad asa clinica moderna, si am facut o programare la Premium Dental la dna. Dr. Andreea Baranyai. NU o recomand deloc. De la felul in care a vorbit si pana la felul in care a lucrat, nu se ridica la nivelul pretentiilor clinicii. Fetitei i s-a adresat ca unui copil de 1 an (mai mult prin sunete), modul in care mi-a explicat ceea ce a observat a fost total neprofesionist si mai mult cu tenta de mustrare. Mentionez ca mergem regulat la periaje profesionale, fluorizari si nu aterizasem pentru prima data intr-un cabinet stomatologic, fara sa am habar de ce inseamana ingrijire orala sau fara sa stiu situatia fetitei.
Intr-un final s-a apucat si de plomba, care a costat 280lei si care a cazut dupa 3 saptamani 😂😂 Minunat!!!
Am pus plomba definitiva la Dent Estet, unde mi s-a spus ca avea urme de “un fel” de material pe care Dr. Andreea Baranyai nu l-a curatat cum trebuia.
O experienta foarte neplacuta, nu m-am simtit bine deloc si cu siguranta nu vom mai reveni!

Dau ⭐️⭐️ pentru clinica superba si ultra moderna, dar, cu parere de rau, 0 pentru medic.
Cornelia Cret
Cornelia Cret2 ani în urmă
Majoritatea celor stabiliti in strainatate se plang de servicii medicale din Romania , ei bine clinica Premium Dental demonstreaza contrariu . Ultima data cand am avut probleme dentare am umblat din stanga in dreapta pentru a face o radiografie,la tehnician s.a , pana la finalizarea unei lucrari .
Ei bine , la ei e diferit , la ei intri cu problema si iesi fara ea,garantat . Cand spun garantat , o spun la propriu , da , ei stiu ca sunt cei mai buni si garanteaza asta !
Pe langa tratament medical cu aparatura de ultima tehnologie esti tratat pe masura de catre cei din echipa premium dental .
Daniel Grigoroiu
Daniel Grigoroiu3 ani în urmă
Tratamente efectuate fara durere, într-un mod eficient si manoperele efectuate perfect pana la cel mai mic detaliu, nota 10 pentru profesionalism.
Radiografiile sunt efectuate la clinica fara sa fie necesara deplasarea in alte locuri pentru a se putea efectua cel mai bun plan de tratament si cel mai rapid pentru pacient, iar faptul ca se poate efectua o coroana dentara in 24h denota profesionalism si implicare pentru pacienti!
Barbu Barbu
Barbu Barbu3 ani în urmă
Dnul doctor Sebastian Miclea este desăvârșit. Am avut trei intervenții în urma cărora mi-a inserat 12 implanturi și totul a decurs perfect,fără dureri sau complicații.Am toată încrederea în profesionalismul dânsului și în dotările de înaltă clasă a acestei clinici.
Andreea Laura
Andreea Laura2 ani în urmă
Am venit la clinica Premium Dental cu foarte multe probleme insa echipa a avut grija de mine in cel mai bun mod posibil iar asteptarile mele au fost depasite pe toata durata tratamentului. Doamna dr. Puscu m-a scapat de fiecare data de durere lucrand meticulos in timpul tratamentelor de canal si avand rabdare cu mine, iar domnul dr. Miclea este un medic exceptional. S-a ocupat de fiecare problema pe care am avut-o si a facut tot posibilul ca dintii mei sa poata rezista cat mai mult timp de acum incolo. Fetele de la receptie sunt super dragute si mi-au oferit programari chiar si in cel mai scurt timp. Rezultatul final este cu mult peste asteptarile mele, motiv pentru care i-as recomanda oricui aceasta clinica indiferent de problemele pe care le are.
Ghilan Alin
Ghilan Alin2 ani în urmă
O clinică dentară foarte performantă, cu aparatură de ultimă generație. O echipă de Medici foarte bine pregătită, cu multă experiență medicală, cu foarte mult respect pentru pacienți.
Va multumesc frumos pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine și pentru tot ceea ce faceti in continuare.
Mă înclin în fața tuturor.
Respect Premium Dental, respect întregii echipe.
Va recomand tuturor cu foarte mare încredere.
Felicitări Premium Dental.
Locații recomandate