/Iasi/Kinetoterapeut

Clinica EMPATIO

Soseaua Nicolina nr 51, bl 964B, Sc C, Iași 700686, România

Kinetoterapeut
5
80 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HMG+V7 Iași, România
+40 786 442 555
empatio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria Bobalca
Maria Bobalca2 ani în urmă
A fost o experiență peste așteptări. Aveam probleme de vertij si nu găseam soluții. După 3 sedinte la Empatio nu am mai făcut nicio criza. Am o lună de când mă simt foarte bine, fizic si emotional. Multumesc medicilor de la Empatio!
Mihaela Pesca
Mihaela Pesca2 ani în urmă
Recomand clinica Empatio.
O abordare diferita care pentru a mine a functionat perfect.
Multumesc Alexandrei care a dat dovada de un profesionalism maxim.
Stefan Zavodnicu
Stefan Zavodnicu2 ani în urmă
O echipă frumoasă, devotată, oameni de calitate și rezultate excepționale. Mulțumesc din suflet clinicii Empatio, domnului doctor și lui George!
Gherman Pintilei
Gherman Pintilei2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de expierenta la acest cabinet. Personal, am colaborat cu domnul Gajinschi cu ajutorul caruia am reușit sa rezolv o durere de spate veche de mai bine de 26 de ani. Am recomandat si voi recomanda in continuare acest cabinet! Nota 10!!
Alina David
Alina David2 ani în urmă
Profesionalism, daruire, cunoastere si mai ales pasiune in tot ceea ce fac:asa as descrie echipa de aur de la Empatio, mii de multumiri Alexandra Stratila pentru tot sprijinul acordat pe durata tratamentului!
Dr Bolboceanu felicitari pentru echipa pe care ati format-o, schimbati vietile noastre in bine si ne faceti sa privim lumea mai senini, fara durere!
Alina Consuela Petrescu
Alina Consuela Petrescu2 ani în urmă
De la echipa Empatio am învățat multe lucruri folositoare! Am învățat că orice traumă, chiar minoră, căreia nu ii dam importanță pe moment, produce un dezechilibru fizic și mental important, care în timp se traduce în DURERE...
Am învățat că mașina are rolul ei
...mai important și mai prețios în timp este mersul pe jos....am învățat că trebuie să fii mai atent în activitățile cotidiene... și chiar merită să-ți faci un check-in din când în când la un specialist din echipă , pentru a te simți bine și a fi în formă maximă! Mulțumesc Empatio, mulțumesc Marius!
Irina Zlotea
Irina Zlotea2 ani în urmă
Empatio mi-a oferit oportunitatea de a fi la fel de activă precum eram inainte de sarcină(aveam ca hobby alergarea amatoare si ciclism). Nu numai ca am scapat de durerea insuportabilă de spate care ma impiedica sa imi pot tine bebelusul in brate dar starea mea fizica si psihică s-a imbunatatit considerabil. "EMPATIO - Locul unde durerea e luată "cu mâna"!"
Lates Cristina
Lates Cristina2 ani în urmă
Cu siguranta cea mai faina experienta in materie de dureri de spate , problema pentru care m-am dus. Principiul clinicii de a trata cauza, si nu efectul, s-a dovedit a fi cel mai eficient tratament de pana acum, fata de banalele proceduri care se practica in alte parti.
Locații recomandate