/Iasi/Kinetoterapeut

Clinica Recuperare Medicala Kinetoterapie Ţopa Ionuţ

Strada Plopii fără Soț nr 5, Iași 700272, România

Clinica Recuperare Medicala Kinetoterapie Ţopa Ionuţ
Kinetoterapeut
4.9
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JCJ+2P Iași, România
+40 721 272 393
kinetoterapie-iasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–20
Marți: 14–20
Mirecuri: 14–20
Joi: 14–20
Vineri: 14–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Gafita
Dan Gafita2 ani în urmă
Dupa o ruptura de tendon achilean operata, am fost recuperat complet la acest cabinet. Acum fac orice fel de sport fara probleme. Recomand !
BEATRICE Flaminzanu
BEATRICE Flaminzanu2 ani în urmă
Felicitari pentru serviciile profesionale oferite pacientilor! Pentru Domnul profesor dr. Topa, Doamna profesor dr. Topa si pentru kinetoterapeutii Andreea, Ana, Radu am tot respectul! Profesionisti desavarsiti, oameni in sensul bun al cuvantului, au reusit in 4 luni sa-mi redea mobilitatea bratului, dupa 2 operatii grele: fractura cominutiva paleta humerala cu deplasare si fractura radius cu deplasare, imobilizata timp de 2 luni in ghips si cu un fixator extern. Personal de nota 10 cu felicitari! Va multumesc din suflet!
Carla Neghina
Carla Neghina2 ani în urmă
Centru de recuperare excelent, ambient si comunicare placuta, echipa de profesionisti,act medical de calitate cu rezultat foarte bun in recuperare, il recomand cu seriozitate. Multumiri si felicitari Prof.Dr.Kt.Țopa!
Pacient din Anglia
Roxana Moisa
Roxana Moisa2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile cabinetului domnului doctor Topa. Sedintele de fizioterapie mi-au ajutat cand durerile erau acute, apoi kenetoterapia ma ajuta sa imi intretin spatele, preturile sunt rezonabile, iar profesionalismul si jovialitatea domnului profesor sunt de 5 stele! Am fost la kineto la cabinetul domnealui de mai multe ori prima data cu un genunchi inflamat, apoi in dureri de spate dat fiind munca de birou pe care o am. Il recomand cu toata increderea!
Bogdan Soltuz
Bogdan Soltuz2 ani în urmă
Recomand cu încredere această clinică. Am întâlnit aici o echipă de profesioniști. Comunicarea a fost excelentă și recuperarea de asemenea.
Teodora Mincu
Teodora Mincu2 ani în urmă
Fetița mea, Pianista Teodora Mincu a suferit o tenosinovita la mâna dreaptă și datorita profesionalismului Domnului DoctorȚopa (fără a-i face o laudă în mod gratuit dar cred că este cel mai bun din Moldova și poate din România), a dotărilor de care dispune cabinetul și a colectivul din cadrul clinicii, a reușit să vindece mâna fiicei mele iar Teodora a început să cânte din nou la pian într-un timp relativ scurt. Mulțumim mult și recomand cu mare căldură.
Sorin Oltean
Sorin Oltean2 ani în urmă
Recomand acest centru de Kinetoterapie, sunt profesionisti.
Atmosfera este placuta, intima, muzica de calitate, sunt ca intr-o familie.
Daniel Neamtu
Daniel Neamtu2 ani în urmă
Sunt Daniel N. din Galați și după un accident cu fractura deschisa și tendon extensor tăiat la policele stang, și după o imobilizare de 6 săptămâni am avut nevoie de recuperare pentru a-mi recăpăta mobilitatea.
Astfel am început un program personalizat de recuperare la d-l prof Țopa Ionuț iar în mai puțin de 2 luni rezultatele au fost excepționale, adică mi-am recăpătat mobilitatea în proporție de peste 95%. Acest lucru a fost posibil datorită unei echipe de profesioniști dedicați acestei meserii, și țin să le mulțumesc cu această ocazie.
Recomand cu încredere tuturor celor care au nevoie de recuperare!
Locații recomandate