/Iasi/Kinetoterapeut

TOPKINETO Recuperare Medicală

Strada Păcurari 59, Iași 700514, România

TOPKINETO Recuperare Medicală
Kinetoterapeut
5
88 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HC8+VH Iași, România
+40 770 540 811
topkineto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioan Catalin Cata Hlb Hulub
Ioan Catalin Cata Hlb Hulub2 ani în urmă
Nu pot sa spun decât ca sunt niște profesioniști și niște oameni de nota 2000!
Recomand cu multă încredere și plăcere!
Irina Claudia
Irina Claudia2 ani în urmă
Cuvintele sunt de prisos. Stelele nu sunt de ajuns la cat de multe meritati voi. Va recomand cu toata increderea de fiecare data cand am ocazia ❤️
Daniel Fociac
Daniel Fociac2 ani în urmă
Profesionisti, pozitivi, recomand mai ales pentru ca acorda atentie fiecarui pacient. Datorita "torturii" profesioniste recuperarea mobilitatii cotului a decurs foarte bine.
Andrei Lăzăroi
Andrei Lăzăroi2 ani în urmă
👍 Cea mai buna alegere. Profesioniști și dedicați. Recomand cu încredere. 5 stele +
Vlad Florin Dobrincu
Vlad Florin Dobrincu2 ani în urmă
Daca in primele 6 saptamani imi spuneam in gand "oare ce mi-a trebuit?", apoi au urmat vreo 3 luni in care auzeam doar vocea lui Daniel care imi spunea dupa 2 ore jumate de antrenament "Hai Vlad, n-am lucrat nimic azi!" (vorbe care doar ma motivau)
si din cand in cand cate un pariu castigat cu Dan , Victor sau Catalina, am ajuns dupa 6 luni sa am un ritm absolut normal. Multumesc lui Daniel, si echipei TOPKINETO . Si pentru ca atmosfera e faina si antrenamentele pe masura, continui sa merg la sala pentru mentinere si ritmul bun de acolo. #topkineto #ceiMaiBuni 💪🏃🏆 Multumesc ! Sa va pastrati ritmul bun!! Sunteti cei mai tari!
Vali Pagu
Vali Pagu2 ani în urmă
Sunt șofer profesionist și conduc foarte mult, ridic greutăți des, iar activitatea mea mi-a adus dureri de spate. După un pachet de proceduri ma simt deja mult mai bine.
Viorica Elena
Viorica Elena2 ani în urmă
O echipă minunata care abordează fiecare pacient individual cu mult profesionalism si dedicare punând accent pe calitatea vieții si obiectivele pacienților. Datorită vouă, m-am reîntors într-un timp scurt la activitățile mele sportive. Mulțumesc!
Elena Rotariu
Elena Rotariu2 ani în urmă
Seriozitate, profesionalism, implicare, calitate și oameni frumoși! Acestea sunt cuvintele mele pentru echipa Topkineto. S-au văzut rezultate de la primele ședințe. Felicitări și mult succes în continuare!
Locații recomandate