/Cluj/Kinetoterapeut

Dr Petre Mureșan

Strada Ploiești 8, Cluj-Napoca 400157, România

Dr Petre Mureșan
Kinetoterapeut
4.5
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHFV+XH Cluj-Napoca, România
+40 742 014 644
petre-muresan.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mella P
Mella P4 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea!
În luna mai am fost diagnosticata cu sinovita proliferaltiva si sindrom de plica laterala la cotul stâng. Aveam dureri foarte mari si nu reuseam sa întind complet mâna. Am consultat sfatul diferitor medici care mi-au oferit o singura solutie: operația.
La scurt timp după, am fost diagnosticata si cu fisură corn posterior menisc intern la genunchiul drept (aveam dureri de genunchi foarte mari si nu puteam îndoi genunchiul aproape deloc), iar pentru acest diagnostic mi s-a recomandat kinetoterapie. In luna august am apelat la serviciile domnului doctor Petre Mureșan si astfel am reusit sa scap de operatia necesara la cot si sa imi recuperez mobilitatea genunchiului si a cotului. Dupa 1 lună de tratament intens (fizioterapie si kinetoterapie), cu ajutorul personalului excepțional, durerile au inceput sa dispara. Am continuat programul de kinetoterapie (masaj si exercitii fizice) pana in prezent si pot sa spun ca simt o mare diferenta. Acum pot din nou sa imi întind complet mâna si sa îndoi genunchiul, iar durerile au dispărut aproape in totalitate.
Mulțumesc din suflet dl doctor Petre Mureșan.
Georgeta Moldovan
Georgeta Moldovan4 ani în urmă
Recomand din toata inima Centrul Medical Medreflex Line celor interesati de o oferta larga de servicii medicale de calitate si, deasemenea, de deplina lor sanatate. In calitate de beneficiar al acestor servicii (sedinte de kinetoterapie), imi permit sa apreciez atmosfera calda, armonioasa, amabilitatea si solicitudinea personalului si sa-mi exprim bucuria ca exista un astfel de loc in care iti doresti sa revii ulterior pentru intretinerea starii de sanatate, sanatate inteleasa ca armonie sau armonizare a intregului. Multumesc mult !
Eudor Flueras
Eudor Flueras4 ani în urmă
Recomand cu incredere serviciile d-lui Dr. Petre Muresan. Iata povestea mea:
S-a întâmplat că într-o zi de luni nu mă puteam ridica din pat...
Am mai avut probleme cu spatele, dar în 5 zile a trecut durerea cu Celebrex. De data aceasta, însă, n-a mai trecut. Nu puteam să șed, nu puteam să stau în picioare. Am fost la medicul neurolog (cu salvarea) și mi-a recomandat un tratament injectabil, timp de 10 zile. In acest timp era aparent bine dacă stăteam în pat, dar trebuia să merg și la baie sau la bucătărie și asta o făceam cu greutate căci după un mic efort trebuia să mă odihnesc un timp destul de lung. Altfel aveam crampe musculare dureroase ce mă țineau blocat în diferite poziții și cu greu puteam ieși din această stare. Aveam totuși o poziție relaxantă - "in patru labe", dar nu puteam sta în această poziție tot timpul și de la o vreme oboseau genunchii.
Am făcut și un RMN pentru zona lombară și s-a evidențiat o formă gravă de hernie de disc. Mi s-a recomandat un tratament cu antiinflamator pe bază de cortizon, iar dacă nu se îmbunătățea starea de sănătate, singura soluție rămânea operația.
Am preferat să urmez un tratament de acupunctură și infiltrații la Centrul Medical Medreflex Line.
Erau nevoie de mai multe ședințe de tratament. După fiecare ședință de tratament m-am simțit mai bine și am simțit o evoluție pozitivă a stării mele de sănătate. Acum pot să șed sau să stau în picioare, să mă plimb sau să alerg, să dansez sau să lucrez, pe scurt am ajuns să-mi reiau viața normală cu o restricție: aceea de a nu ridica greutăți o perioadă de timp.
Îi mulțumesc și pe această cale domnului Dr. Petre Mureșan care a avut răbdare cu mine si m-a scăpat de hernia de disc fără operație.
Ioana Vaida
Ioana Vaida4 ani în urmă
Cu siguranță cel mai bun medic . Mulțumesc pentru dedicarea și seriozitatea dumneavoastră domnule doctor . Aceste tratamente au funcționat de minune . Recomand cu încredere !
Bianca Virtic
Bianca Virtic4 ani în urmă
Profesionalism, dedicare și implicare deplină în ceea ce privește sănătatea pacienților! Felicitări și succes în continuare! Toată stima d-nule Dr.Petre Mureșan!
Paula Gavra
Paula Gavra2 ani în urmă
Vreau sa-i multumesc dr. Petre Muresan pentru recuperarea ce mi-a facut la coloana lombara si coxofemurala la piciorul drept , dupa 12 zile de infiltratii. Vreau sa spun ca am venit la Cabinet cu dureri puternice, atat la coloana cat si la piciorul dreptiar dupa cateva zile au incetat aproape de tot. Dupa 9 zile nu am mai avut dureri. Va recomand tuturor suferinzilor, sa nu rabdati.
Bernadetta Boroș
Bernadetta Boroș2 ani în urmă
Acest centru ofera o gama variata de tratamente. Masajele de relaxare sunt deosebite si Domnul Dr este un om dedicat muncii sale si a lucrului bine facut si un medic de exceptie.
Daniela Gavrilov
Daniela Gavrilov2 ani în urmă
Persoana care te încurajează și te face să te simți bine când ajungi la dânsul în cabinet. Este o plăcere numai să stai de vorbă cu dânsul, răbdător și înțelegător, și nu te lasă până nu îți găsește alinarea. Îl recomand cu toată încrederea tuturor aflați în suferință, un doctor cu aplecare asupra tuturor pacienților.
Cuvintele sunt prea sărace că să reflecte pe deplin calitatea extraordinară a acestui doctor.
Cu deosebit respect, Daniela Tulcea
Locații recomandate