/Bistrita nasaud/Kinetoterapeut

PHYSIOKINETIC

Str. Libertatii, DN17 49E, Bistrița 420155, România

PHYSIOKINETIC
Kinetoterapeut
5
68 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4F9C+P7 Bistrița, România
+40 741 035 260
physiokinetic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
S. A.
S. A.2 ani în urmă
Amabili, seriosi, dedicati, profesionisti.
Recomand cu incredere!
As fi dat mai mult de 5 stele daca se putea.
Stefan
Stefan4 ani în urmă
Am intrat intr-un picior si am iesit cu 4! Profesionisti, rabdatori, chiar hazlii uneori, adica nu am iesit plangand niciodata de la tratament, mai degraba au plans ei de fericire ca am plecat. Recomand, intre noi fie vorba in Bistrita nu exista alternativa mai buna, nici macar pe aproape.
Nicoleta Cherechesiu
Nicoleta Cherechesiu2 ani în urmă
Am facut recuperare la Physiokinetic timp de doua luni dupa ce mi-am fracturat glezna si am fost operata in Germania. Sunt foarte mulțumită de felul in care m-au tratat terapeutii acestui centru. Este un colectiv de oameni tineri, excelenti profesionisti iar spatiul, aparatura si ambianta ajuta mult la crearea unei atmosfere pozitive, benefice procesului de recuperare. Personal, am ajuns la ei cu piciorul operat, in orteza, sprijinindu-ma de doua carje iar dupa numai doua luni am ajuns sa pot sa alerg iar cârjele si orteza sa fie doar o amintire. Le multumesc tuturor pentru felul in care s-au ocupat de mine.
Nutritionist Lorena
Nutritionist Lorena2 ani în urmă
Recomand celor care au nevoie de reglarea posturii, diverse probleme de sănătate sau chiar și celor care doresc sa slăbească și sa execute exerciții intr un mod extrem de corect sa ii contacteze. Majoritatea persoanelor cu greutate au diverse patologii iar in momentul în care doresc sa scadă in greutate ajung sa facă mișcare cu antrenori de Fitness. Exista cazuri in care antrenorii de Fitness nu au cu cunoștințele necesare ca sa ajute clientul sa execute corect Mișcările și aici intervin cei de la Phisiokinetic.
Marius Cotutiu
Marius Cotutiu2 ani în urmă
Cu toti cei cu care am lucrat au fost super profesionisti....au rabdare cu pacientii...daca ai avut o problema te-au inteles! Eu personal am avut o ruptura musculara....iar fratele meu o fractura urata la tibie si peroneu!Felicitari echipei Physiokinetic pt implicarea si rabdarea de care da-ti dovada!👍✌
Mihai Rob
Mihai Rob2 ani în urmă
Este un loc cu niste oameni deosebiți, axați pe ajutorul semenilor cu diferite afecțiuni. În cazul meu, pot spune ca am primit o terapie foarte bună pentru fetița mea, acolo existând niste terapeuți foarte buni si implicați in lucrul cu copiii
Anabel Farkas
Anabel Farkas2 ani în urmă
Echipă profi, oameni calzi și dedicați, empatici și determinați. Și ce m-a "încălzit", a fost faptul că se zâmbește, se transmite stare pozitivă și se comunică.
Dora Baba
Dora Baba2 ani în urmă
Echipă profesionistă, dedicată și simpatică. Oameni care-ți "iau durerea cu mâna"...Respect și sinceră apreciere!
Locații recomandate