/Bucuresti/Avocat

Cabinet de avocat Herescu Laura

Bulevardul Iuliu Maniu nr 52, București 061108, România

Cabinet de avocat Herescu Laura
Avocat
4.6
47 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C2MJ+VX București, România
+40 722 338 081
avocat-consultanta.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 12–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
OA1 an în urmă
Din păcate nu pot spune lucruri pozitive despre colaborarea cu dansa.Pe data de 4 noiembrie 2021 a primit hotărârea definitiva și nu ne-a anunțat, am așteptat apoi 9 luni ,timp în care am contactat-o în speranța că ne va spune ca a primit-o...în final după multe demersuri am intrat în posesia ei după atâtea luni...(dansa a semnat pt primirea hotărârii prin posta pe 4 noiembrie dar a susținut tot timpul ca nu a primit-o)și astfel am pierdut dreptul de a face un alt demers în justiție pt suma de 6000 euro pe care i-am pierdut..La infatisarile de la procese a venit nepregatita, improvizand pe moment.Este interesata doar de primirea onorariului și atât..greu de comunicat cu dansa pe tot parcursul proceselor..
Nicoleta Petrescu
Nicoleta Petrescu2 ani în urmă
Daca as putea sa ii dau nota 100 , cu mare drag as acorda-o doamnei avocat Laura Herescu. Pe scurt doamna stie cum sa isi castige clientii , stie ce vorbeste si pe ce se bazeaza cand iti spune ca o sa castigi sau nu. Da! Iti spune din start ce sanse ai !si pe deasupra inainte sa ceara banii de consultata te intreaba carei spetza , daca nu se pricepe nu se baga . Mai rar asa avocat .....
Eu am folosit Skype , a fost punctuala si mult mai usor decat mi-am inchipuit
The Best Lawyer Ever !
Eliza Rozoviciu
Eliza Rozoviciu4 ani în urmă
Cu mine, încă un client foarte mulțumit! O doamnă avocat care te privește drept, zâmbind, o bună ascultătoare și fin analist. Știe să întrebe punctual ce este necesar, nu dă semne de nerăbdare și se vede că poate sintetiza rapid informațiile. Când am întrebat-o ”cu ce să încep?” doamna avocat mi-a răspuns:”cu ce vreți dvs., voi putea pune cap la cap totul, în orice ordine mi-ați povesti.” Sincer, mi-a plăcut fiindcă mi-a dat posibilitatea să nu mă simt frustrată că aș încurca în vreun fel amănuntele. Te primește într-o sufragerie drăguță, liniștitoare, cu bomboane colorate, tip jeleuri de toate felurile, așezate frumos într-un bol pe măsuță. O atmosferă cum rar spre deloc găsești în locurile unde întâlnești medici, avocați etc. La doamna avocat este altceva. Doamna avocat este Altceva - nu e crispată, nu e arțăgoasă, nu e grăbită să scape:)). I-am dat actele pe care le aveam și cât timp le-a studiat, a avut capacitatea de a mă și asculta. Am fost surprinsă să observ că chiar reține tot ce îi zic, fiind concentrată și la hârtii. Apoi a început să vorbească dânsa despre cazul meu. Mi-a oferit un întreg pachet de amănunte despre care nici măcar eu nu m-aș fi gândit să întreb, mi-a explicat pe lege cum se situează cazul meu și apoi și-a exprimat opinia cu privire la caz. Când am întrebat-o despre șansele mele, mi-a zis că poate oferi doar o opinie dar nu poate lua hotărâri în locul meu. Corect! Așa mi-am dat seama că nu ține cu dinții să ia în orice condiții un client. Este directă, diplomată și bine pregătită profesional. Colaborarea noastră a durat cca nouă luni de zile iar la final, rezultatul a fost pe măsura așteptărilor mele. Și-a făcut munca cu drag, cu atenție și a meritat toți banii pe care i-am dat. Onorariile ei sunt afișate pe site și oricum îți oferă informații complete de la început. Evită începerea oricărei colaborări până când clientul (adică eu) nu a luat la cunoștință și despre partea financiară - zice dânsa că așa e corect și normal, ca eu să fi luat decizia având deja toate elementele și cu privire la onorariu, mod de lucru, mod de plată, comunicare și alte asemenea. Onorarii decente, servicii de calitate. O doamnă avocat care merită recomandată cu încredere și altora! Are o deviză pe site:”Nimic, niciodată nu e imposibil!” Da, la doamna avocat nu e imposibil să vezi că un avocat poate fi și om și profesionist în egală măsură! Recomand!
Monica dumitriu
Monica dumitriu4 ani în urmă
Profesionistă, agreabilă, cu bun simț și onorarii decente. O doamnă avocat care face cinste profesiei sale și aduce zâmbetul pe buze celorlalți. Mi-a plăcut modul în care am fost primită, atenția care mi-a fost acordată, am fost surprinsă de răbdarea dânsei. Mai apelasem la doi avocați înainte dar nu i-am păstrat datorită felului agresiv in care propuneau abordarea problemei mele. Doamna avocat Herescu m-a impresionat prin buna sa pregătire profesională și tenacitatea cu care a mers până la capăt chiar dacă șansele noastre erau relativ reduse. Vorbe puține, dar fapte cu rezultate pozitive majore. Recomand!
Luminita cerdisi
Luminita cerdisi4 ani în urmă
O avocată agreabilă, cu bun simț și zâmbetul pe buze mereu. Profesional, doar cuvinte de laudă. Am contactat-o acum un an după ce am ales-o dintre mai mulți avocați de pe internet. Am solicitat întâi o analiză pe un dosar care se afla în instanță. Am fost mulțumită de analiza făcută și am considerat că onorariul cerut a reprezentat pe deplin munca ei. Apoi am angajat-o în dosar, care era deja în apel. Am reușit, datorită doamnei avocat, să schimb sentinta de la fond fiindcă dânsa observase niste lucruri pe care celălalt avocat ori nu le stia, ori nu le-a luat in seama. Ma bucur ca am colaborat cu doamna avocat și cu siguranta va fi prima mea recomandare pentru ceilalti care au nevoie de avocat. Onorarii decente, impărtite pe servicii. Nu trage clientul de maneca ca sa o angajeze, isi exprima cu franchete opinia si nu incearca sa insele. Este o imagine frumoasa pentru profesia ei! Să-i dea Dumnezeu sanatate si fericire. Recomand cu toata inima!
Silvia dragan
Silvia dragan5 ani în urmă
Ce m-a surprins în primul rând la doamna avocat a fost faptul că avea mereu zâmbetul pe buze. Și nu unul formal. Deschis și cald. Apoi m-a surprins forma clară pe care a dat-o informațiilor de care aveam nevoie. Nu s-a folosit de limbajul de lemn al juristilor din care nu înțelegi nimic. A avut răbdare să îmi explice tot, chiar dacă eu m-am repetat prin întrebări. Mi-a plăcut felul său direct și se simțea că nu caută să-și mai ”agațe„ un client. Mi-a dat toate detaliile care mi-au permis să iau o decizie în interesul meu. Onorarii de bun simț și care reflectă munca sa. Înainte de a o contacta, am văzut site-ul de prezentare al cabinetului. I-am spus că mi-a plăcut și mi-a mărturisit că și l-a creat singură, acum mulți ani. Un site aerisit in care poți găsi inclusiv informații despre onorarii. Când am stabilit întâlnirea cu dânsa, deja știam la modul general ce onorarii practică. Doamna avocat mi-a lăsat o impresie foarte bună și la prima întâlnire și mai târziu, în timpul colaborarii noastre. Bine pregătită profesional și sufletistă. O recomand celor care doresc un avocat corect și care își merită banii pe care îi cere. Felicitări , doamna avocat!
Miruna serbanoiu
Miruna serbanoiu2 ani în urmă
Un avocat extraordinar, cu o fină abilitate de a sesiza detaliile care mie mi-au scăpat când i-am expus cazul. Am fost impresionată de faptul că este empatică, are răbdare, nu mi-a dat impresia că ”se grăbește să scape”. Am așteptat să termin colaborarea cu dânsa pentru a vedea evoluția colaborării noastre. La finalul ei pot afirma că m-a lăsat cu un sentiment pozitiv, i-am văzut tenacitatea, dragul de profesie si dreptate, am observat că nu pierde nimic din vedere. O comunicare eficientă, bine gândită ca strategie - ideea de a mentine contactul si prin mail este binevenita. Mereu mi-a trimis tot ce mi-a lucrat, mi-a cerut părerea fiind clienta sa și mereu zicea că e normal, e dreptul meu sa ma exprim. Da, am fost impresionată de modul ei de abordare al problemei cu care ma confruntam. Si, de ce sa nu recunosc? Si de rezultate. I-am păstrat numarul in agenda fiindca un astfel de avocat este de păstrat, nu de uitat. :) O recomand.
Simona andreescu
Simona andreescu2 ani în urmă
Cineva spunea în comentariul său că doamna avocat ”dă impresia că vrea să ajute”. Nu știu cum ”dă impresia” dar cred că ține și de percepția fiecăruia și de nivelul său de înțelegere. Eu, personal, în ciuda faptului că sunt foarte dificilă și pun o mie de întrebări, am fost foarte mulțumită de doamna avocat. Are răbdare, are spirit de observație, explică în limbaj simplu și mie mi-a găsit o soluție juridică pentru problema cu care mă confruntam. Onorariile sunt decente și am apreciat modalitatea lor de structurare. Am ajuns la dânsa prin recomandare de la un alt fost client foarte mulțumit de prestațiile doamnei avocat cu care mersese în instanță dar înainte de a veni am și citit rewiurile sale. Pot spune că atât cunoștința mea cât și ceilalți care au scris aici despre dânsa nu folosesc vorbe goale: este așa cum e descrisă. Recomand cu toată sinceritatea!
Alexandru remus panaitescu
Alexandru remus panaitescu2 ani în urmă
Am apelat la serviciile doamnei avocat Herescu folosind aplicatia Skype ca prima etapa. Am solicitat intai o consultanta pe care am platit-o anticipat apoi, dupa ce m-a impresionat capacitatea dansei de a sesiza detaliile, am cerut o analiza pe cazul pe care il am in instanta. Am platit serviciile si am decis sa o angajez si pe mai departe. Ce mi-a placut: rabdarea, modul de explicare, atentia la detalii, sesizarea erorilor din dosar, eficienta cu care a identificat punctele cazului in beneficiul meu, faptul ca atunci cand mi-a stabilit onorariile pentru servicii s-a incadrat in limitele descrise pe site-ul dansei. Mi-a placut felul in care a sintetizat analiza si cum mi-a expus-o: clar si fara cuvinte pompoase. Un om cald, un avocat foarte eficient. Ce nu mi-a placut? Nu am gasit ceva care sa imi displacă. Am mai colaborat cu alti avocati inainte dar fiecare dintre ei a avut minusuri. Doamnei avocat herescu nu i-am gasit. O recomand cu sinceritate, voua.
Locații recomandate