/Cluj/Instalator

Sibotherm.com

Tele-muncă, nu la birou Iașilor 12 Cluj-N, 400146, România

Sibotherm.com
Instalator
5
203 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHGR+CC Cluj-Napoca, România
+40 758 890 526
sibotherm.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Antonie Ion
Antonie Ion2 ani în urmă
Inca nu am luat legatura cu domnii de la aceasta firma insa informatiile (de pe forum in special) m-au convins nu doar prin continutul lor cat mai ales prin faptul ca am cunoscut onestitatea, profesionalismul, pasiunea (lucru rar) fata de meserie si simtul masurii.
O observatie pt dl. Bogdan: continutul siteului poate ar trebui putin sintetizat, am citit info importante pe la 4 dimineata si pe care acum nu le regasesc. Si nu, nu am visat, erau chiar de pe siteul dv.!
(Ps. Can-can: asta cu salvarea planetei ca eu ard mai mult sau mai putin e o copilarie... cantitatea de CO2 emisa de vulcanii activi e muuult mai mare decat activitatile umane. Salvarea aerului curat din localitati - sint oarecum de acord, desi poluarea industriala acolo unde mai exista asa ceva si cea auto fiind iarasi cu mult mai mare.)
Lucian Oana
Lucian Oana2 ani în urmă
De doi ani intentionez sa schimb centrala veche de mai bine de 10 ani si inca nu m-am lamurit cu ce dar aici gasesc informatii tehnice si interpretari economice pertinente.
Adrian Ungureanu
Adrian Ungureanu2 ani în urmă
Un stil diferit de ceea ce am intalnit pana acum. Raspunsul e pe "intelesul" tuturor insa uneori modul de exprimare pare greoi (din punctul meu de vedere), dar nu in modul ala in care sa nu intelegi nimic, ci modul comic de exprimare folosit face ca uneori sa te duca cu gandul in alta parte si te stradui sa tii pasul cu sumedenia de termeni tehnici si ceea ce vrea sa exprime.
Insa sunt detalii bune care face omul sa inteleaga si chiar sa isi imagineze.
Un site documentat, cu linkuri utile si informatii updatate.
Sorin Manole
Sorin Manole2 ani în urmă
Am contactat Sibotherm dupa ce am citit articolele de pe site. Mi-au realizat proiectul pentru incalzirea in pardoseala la casa P+E (aprox 190m2). Dupa reglajul hidraulic realizat cu ajutorul lor totul functioneaza perfect. Acum ma mai joc putin la setari sa obtin un comfort cat mai bun cu un consum cat mai mic.
Fara pompe, fara grupuri de amestec, fara X senzori si termostate prin toata casa. Doar centrala cu senzor extern - simplu si eficient.
Va multumesc pentru tot.
Iulian Cozma
Iulian Cozma2 ani în urmă
Nu am folosit, inca, serviciile tehnice oferite, dar avand de a face cu automatizari smart, termostate, diverse tipuri de centrale termice, sau hidrofoare, de cel putin 7 ani, realizez calitatea informatiei prezentata pe site.

Tot ce am facut pana acum, a fost facut pe modul instalator, cele mai mari calorifere, etc, dar pe viitor voi apela la tine Bogdan

Iar in domeniul puteri/temperaturi/automatizari/termostate, oricand este ceva de invatat.
Rodica puie
Rodica puie2 ani în urmă
Informatiile primite desi profesionale, sunt pe intelesul meu, logice si practice. Ma simt colaborator beneficiar/aplicant, nu cursant la invatarea taimelor instalatiilor.Va recomand cu toata,, caldura,,!Am schimbat centrala datorita imformatiilor gasite pe site si,, ma felicit,,! CT ITALTHERM City top 35k
Viorica Iepure
Viorica Iepure2 ani în urmă
Am sunat la aceasta firmă, văzând multele recenzii pozitive, vineri 4 februarie, in disperare că centrala de apartament a intrat pe avarie.
Temperatura din apartament a început să scadă și având spondiloza la toată coloana, au început durerile.
Mi s-a dat numărul de telefon a d-lui inginer Victor Zaharia.
L-am sunat și fără nici o ezitare mi-a spus că vine la ora 11 să vadă centrala.
A venit exact la ora respectiva, a făcut de centrala a început să funcționeze.
Eram enorm de fericită că aveam căldură.
Mi-a spus că trebuie schimbata o membrană, care o poate face azi marți 8 februarie.
A venit a schimbat membrana respectiva, și i-a făcut și revizia centralei.
Îi mulțumesc enorm, am tot respectul și recunoștința față de dânsul, care a dat dovadă nu doar de mult profesionalism ci în primul rând de multă omenie, chiar dacă avea multe programări in acea zi, fără să mă cunoască, m-a ajutat.
Va recomand să-l contactați dacă aveți probleme cu centrala de apartament sau doriți o revizie a acesteia.
Sigur o sa va faceți aceeași părere despre acest om, care mi-am făcut-o și eu : om de omenie, conștiincios și foarte bun profesionist.
Gabi be
Gabi be2 ani în urmă
L-am contactat pe dl Bogdan citind articolele(savuroase zic eu)de pe sibotherm.Mi-a realizat proiectul pentru incalzirea in pardoseala a casei pe care o aveam in constructie(100 mp utili/260 mc).
Realizat si finalizat totul (ma refer si la alimentarea cu energie electrica=cosmarul vietii).Functioneaza totul super.Ma joc acum cu setarile/reglajele sistemului,pt a obtine confortul dorit de mine cu un consum cat mai mic.
CONCLUZII(legate de persoana Bogdan Craznic) :
-profesionalism(adica scoala+experienta)
-rabdare in explicarea amanuntelor,in cazul celor cu putina experienta,ca mine
-stil de comunicare f haios,ca si stlul de scriere pe net
Ca sa nu o mai lungesc,totul la SUPERLATIV.
👍👍👍🤝
Locații recomandate