/Bucuresti/Instalator

REGINSTAL

Șos. Morarilor, București 022452, România

REGINSTAL
Instalator
4.3
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5Q8+VW București, România
+40 753 464 464
instalatorbucuresti-ilfov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Adrian Andrei
Adrian Andrei2 ani în urmă
Lucrare buna,oameni amabili,pret corect.
Ioana
Ioana2 ani în urmă
Seriosi si punctuali, recomand!
Anca Bolea
Anca Bolea2 ani în urmă
Am avut nevoie urgenta de instalatori pentru o teava comuna cu alt vecin, infundata. Domnii au dat dovada de un profesionalism exemplar si au lucrat la mine si la vecinul pentru un pret absolut rezonabil. Mentionez ca au venit mai devreme decat au estimat si au facut o treaba excelenta.
Darius Franculescu
Darius Franculescu2 ani în urmă
Nu prea las eu review-uri dar baietii astia chiar merita laudati pentru profesionalismul de care au dat dovada.Am mai avut experiente si cu alte firme si am ramas cu un gust amar asa ca mi-ar place sa fie mai multi ca cei de la Reg Instal. Va multumesc inca odata pentru serviciile prestate si sigur voi mai apela la voi daca va fi necesar.
Ionita Mihaela
Ionita Mihaela2 ani în urmă
O experienta de nota 10. Am fost foarte multumita de comunicare si de calitatea lucrarii. Daca as avea o nemultumire,ar fi ca instalatorul a ajuns cu 15 minute mai tarziu fata de ora stabilita.
Larisa Bucur
Larisa Bucur2 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism.O experienta groaznica soldata cu o lucrare scumpa si de proasta calitate si cu alte distrugeri in casa.
Mihai ciuca
Mihai ciuca2 ani în urmă
Daca as putea le-as da mai mult de 5 stele . Echipa de istalatori a fost superba , baieti foarte muncitori , temeinici si ordonati . Lucrare de mare calitate .
Recomand cu cea mai mare placere .
Cristina stinghe
Cristina stinghe2 ani în urmă
Foarte prompti si punctuali. Am apelat de 2 ori la ei pana acum si am fost multumita. Nu sunt cei mai ieftini, dar seriozitatea si calitatea costa. Am primit si factura de fiecare data.
Locații recomandate