/Bucuresti/Instalator

Romstal

Bulevardul 1 Mai 57-59, București 061621, România

Romstal
Instalator
3.6
318 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C29Q+36 București, România
+40 372 123 102
romstal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marcel Rotariu
Marcel Rotariu2 ani în urmă
Asistență competentă la alegerea produselor și a materialelor.
Calitate bună.
Alexandru Cucereanu
Alexandru Cucereanu2 ani în urmă
Nu am găsit nimic din ceea ce am avut nevoie.
Bianca Ionescu
Bianca Ionescu2 ani în urmă
o e experienta ultra urata! in care te pasează de la stg la dreapta ! mi s a raspuns ca sunt putini oameni , ca sunt aglomerați, si ca sa nu le dau eu lectii cu privire la client! zero profesionalism ! zero amabilitate! zero seriozitate! nu am sa revin niciodata la aceasta firma! am si nume dar voi face asta in scris mai departe!
TheVirus RPG
TheVirus RPG2 ani în urmă
Cea mai proasta experienta in acest magazin. Pe site scria ca este disponibil in acest magazin un termostat, iar cand am intrebat decat a dat un ochi de la departare si mi s-a zis ca nu mai are acel model de termostat i-am spus ca am verificat pe site ca este disponibil in magazin si mi s-a raspuns intr-un sictir "daca nu ma crezi uite acolo", nu te ajuta nimeni, fiecare angajat pe treaba lui.
Andreea Stanescu
Andreea Stanescu2 ani în urmă
Am stat astăzi 40 de minute sa aștept pe cineva sa vină la mine sa ma ajute în achiziția unui wc în valoare de 2550 de lei. Mi s-a spus pe un ton nu foarte amabil stau la o cafea linistita ca va apărea cineva! Nu a apărut! Foarte urat!
Marius T.
Marius T.2 ani în urmă
Angajatii se certau intre raioane, produsele nu au pret afisat. Noroc ca eram cu domnul instalator :), cat despre calitate, ramane de vazut.
Stefan Florin
Stefan Florin2 ani în urmă
Dezamăgire totală!
Încă de la intrare ești întâmpinat cu priviri întrebătoare, circumspecte. Poate din cauza salopetei cu care eram îmbrăcat.
Intru printre rafturi să caut ce am nevoie pentru montarea unui calorifer Maior, a unui bazin de wc și a unei chiuvete. (Eu nu sunt de meserie instalator dar fac băbește.) Nu prea mă descurc și merg să cer ajutorul unui angajat de la case. Acesta mă îndrumă către un alt angajat de la "retururi", care, abia ridicându-si privirea din telefon îmi indică pe un ton plictisit, locația.
Până aici, să zicem că a fost, cât de cât ok chiar dacă nu există preturi afișate la niciun produs. Doar coduri de bare. Problema a fost la casă, unde domnul "motanul", casier, foarte amabil, îmi face factură pe cele cumpărate. Îmi arunc privirea pe factură, și chiar dacă nu sunt de meserie, mai am și eu habar de cât ar costa ceva. Părându-mi-se că un produs este foarte scump, ( racord holender Hidra contor apă 1/2 țoli F1), respectiv 88.24 lei + TVA 16.77 lei, îi solicit să revizuiască factura. Se uită peste ea și, îmi spune că "ce înseamnă să bagi o cifră greșit." Că trecuse piesa ca fiind de 1.5 țoli și că de fapt, piesa costă 12.18 lei cu 2.31 lei TVA. Diferența? 90.52 lei. Dintr-un foc!
Și-a cerut scuze, i-am spus că a greși este omenește dar dacă nu vedeam, rămâneam în pagubă.
Am dat 2 stele pentru faptul că magazinul este destul de aprovizionat.
Recomand mai multă implicare din partea angajaților. Nu toți clienții sunt "de meserie."
Radu Ionut Nedu
Radu Ionut Nedu2 ani în urmă
comandat online, comanda nu a venit completa + o baterie de lavoir a venit fara piulite
Locații recomandate