/Bucuresti/Instalator

ARENA INSTALATORILOR / INSTALATIILOR - www.arenainstalatiilor.ro

Strada Sergent Nuțu Ion 8-10, București 050762, România

ARENA INSTALATORILOR / INSTALATIILOR - www.arenainstalatiilor.ro
Instalator
4.4
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3F7+FJ București, România
+40 787 531 154
arenainstalatiilor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Antares Clinic
Antares Clinic2 ani în urmă
Firma serioasa, prompta ce oferă servicii de calitate la un preț avantajos.
Catau andrei
Catau andrei2 ani în urmă
Trimit un mesaj civilizat, în căutare de oferta, la care mi se răspunde după 3 săptămâni cu un total alt subiect. 0 profesionalism și promptitudine! PS: mesajul a fost trimis acum trei săptămâni și vizualizat. În momentul în care v-am mulțumit pentru "promptitudine" a venit și răspunsul de la voi făcând o presupunere. Nu a fost o întrebare. Ca sa nu mai vorbim de informațiile cerute. Cum spuneam 0 profesionalism. Sper sa creșteți și sa nu dați în insolventa ...din nou.
Nicolae Tabacitu
Nicolae Tabacitu2 ani în urmă
Operativi,promti si super profesionisti,asta e caracterizarea mea in 3 cuvinte,si cu un manager care mi-a oferit toate detaliile despre cazanele pe peleti cu multa rabdare!
RECOMAND CU CALDURA!
PS.- ARENA INSTALATORILOR mi-a recomandat o echipa de instalatori care au reusit intr-o zi instalarea cazanului meu BIODOM si 7 calorifere.
practic au inceput la ora 08 iar la ora 23 am pus incalzirea centrala in functiune!
Sorina Leach
Sorina Leach2 ani în urmă
Recomand cu incredere această firmă și domnul director este un drăguț,mi-a raspuns de fiecare dată la telefon ,a avut răbdare cu mine ,a fost deschis și mi-a dat toate informațiile necesare! Cât despre promptitudine jos pălăria, a doua zi am și primit centrala, vă mulțumesc frumos, oameni minunați!
Claudia Gabriela
Claudia Gabriela2 ani în urmă
Multumesc echipei atat pentru suportul acordat in alegerea produselor potrivite nevoilor mele cat si pentru promtitudineaserviciului de livrare. Pentru vibe ul lor pozitiv, am achizitionat de la ei, toate produsele necesare de la termosemineu fornello 18 kw, kit evacuare si cronotermostat de ambient. Tot la recomandarea lor am gasit si echipa de instalatori.
Clau ncm
Clau ncm4 ani în urmă
Recomand cu drag, pentru seriozitate, profesionalism si promtitudine !!! am comandat miercuri, 24 aprilie , o CT Vaillant de 48 kw,iar la recomandarea unui domn Petrut am luat si un termostat wifi Honeywell( era la promotie ,dar putea sa-mi recomanda modele mult mai scumpe ! ) , joi am primit-o in Timisoara, vineri s-a facut montarea,instalarea , iar ACUM de PASTI functioneaza ok !! Cred ca am sunat de cel putin 15 ori , era o situatie stresanta ptr. mine ....
Paste Fericit ! la toti angajatii de la Arena Instalatiilor !
P.S. fara ajutorul lor , trebuia sa astept pana in 06 mai , cand se relua activitatea !
Alin Iurescu
Alin Iurescu2 ani în urmă
Super echipa, am achizitionat o centrala pe peleti FERROLI de 55 de kw si mi-a fost livrata de echipa ARENA INSTALATIILOR cu o masina cu lift , iar domnul de la livrare a fost un dragut si ma ajutat sa o bag si in garaj.

Recomand produsele de la ARENA INSTALATIILOR , nota zece pentru ei !
Cristian Repede
Cristian Repede2 ani în urmă
Recomand Arena Instalatiilor. Am cumparat o centrala terminca si absolut totul a fost exemplar! In 48h a fost livrata si instalta!
Locații recomandate