/Bucuresti/Instalator

OVI AER CONDITIONAT

Bloc 10, Str. Luntrei 3, București 023631, România

OVI AER CONDITIONAT
Instalator
4.8
310 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F46H+XX București, România
+40 721 332 433
ovi-aerconditionat.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–15
Scrie o recenzie
Alice B
Alice B2 ani în urmă
Am avut de mutat un AC si de montat altul. Totul a mers foarte bine, recomand.
Patrascu Octavian
Patrascu Octavian2 ani în urmă
1.Au fost punctuali. 2.Si-au facut treaba cu atentie ca sa iasa bine si sa fiu multumit de montajul aerului conditionat. 3.Am comunicat bine. 4.Au fost atenti sa lase curatenie, mai ales cand au dat gauri sau cand a curs uleiul de la aerul vechi. 5.Au facut fata foarte bine situatiilor oarecum neprevazute, care au aparut. 6. Au avut un ritm bun pe durata acestei operatiuni. 7.Au fost receptivi la ce m-a interesat pe mine. 8. Se vedea ca stiu foarte bine ce au de facut datorita experientei. Recomand!
Rares
Rares2 ani în urmă
Salutare. In sfarsit am dat si eu de un mester care are mai multe scule ca mine si nu vine doar cu surubelnita/cutter/cleste. Si are scule de calitate Milwaukee, Rothenberger. Se observa imediat ca face asta de mult timp si ii pasa de cum iese lucrarea la final in special ca sa fie el mandru de ce a realizat. Placut surprins fiindca vorbeste frumos si cu ajutoarele lui, lucru de apreciat iar si rar in domeniu. Il recomand, foarte rar gasesti in Romania un mester de genul asta.Ca recomandari pe viitor de imbunatatire, pe partea de electrica la cablu multifilar trebuie sa se foloseasca pini, sa se respecte dimensiunea fabricantului la cablu(daca a pus 3X2.5, chiar daca sunt doar 2-3 m de cablu de preferat e sa se utilizeze acelasi tip, nu 3X1.5), cablurile de pus in exterior sunt in general negre(avand si protectie la UV-, daca pui albe trebuie invelite complet in exterior). Dar revin, apelati cu incredere la el ca stie ce face!!! Unul dintre cei mai buni mesteri pe care i am urmarit vreodata in actiune.
Grigore
Grigore2 ani în urmă
Domnul Ovidiu este un profestionist si un om cumsecade. Montajul aerului conditionat a fost efectuat foarte bine. Mascarea circuitului deasemenea. Curatenie dupa montare (sa nu va asteptati ca nu se face pic de praf la gaurirea peretilor, asa ca sfatul meu este sa va puneti poate o folie peste canapea/pat sau mobila din apropierea viitoarei gauri in perete). Un alt lucru de apreciat, (mai rar la noi) este faptul ca indiferent daca intervin anumite probleme neprevazute pe parcursul operatiunii de gaurire/montare le rezolva cu calm si fara graba chiar daca mai este programat un montaj in urmatoarele minute. Anunta urmatorul client de intarziere si finalizeaza cu profesionalism montajul. RECOMAND!!! 👍
Ionut Oprescu
Ionut Oprescu2 ani în urmă
Buna ziua, am apelat la domnul Ovidiu pentru instalarea a 2 aparate AC de 12000 bt. Instalarea a fost in ziua si ora stabilita, curatenie (aspiratorul a mers si a fost tinut langa tot timpul cat au dat gaurile) si profesionalism.
Iti dai seama din primele minute cand intra pe usa ce fel de om este si mi a castigat increderea inainte sa se apuce de treaba.
Locuiesc intr-un bloc vechi din placi de beton si o gaura a fost extrem de dificila, sincer credeam ca o sa renunte la un moment dat, dar nu s a intamplat asta. Timp de 2 ore aproape a durat gaura dar pana la urma a reusit. La final a reparat peretele cu glet chiar si pe exteriorul blocului.
Pe scurt am fost extrem de multumit de alegere si recomand cu incredere
PS: daca aveti fire ascunse prin pereti sa va ganditi inainte si sa anuntati. eu mi am adus aminte de fibra optica cand am ramas fara internet, deoarece trecea firul fix pe unde am vrut aerul. ganditi bine inainte ce trece prin peretele pe unde dati gaura, in felul asta va scutiti de alte batai de cap.
Daniel Condurache
Daniel Condurache2 ani în urmă
Faptele si recenziile vorbesc de la sine.
Omul face tot posibilul sa-ti rezolve problema cat mai profesionist. In timpul lucrarilor este sunat si solicitat non-stop.
Am fost programat initial pe 4 octombrie pentru montarea unui aer condiționat Daikin Sensira 12.000 btu, dar surpriza am primit telefon ca ma poate ajuta mai devreme...Restul, trageți voi concluzii. Eu il recomand.
Aurel maracine
Aurel maracine2 ani în urmă
Montat 3 aparate AC impecabil.
Echipa profesionista de montaj, scule de ultima generație ptr efectuarea montajului, calitatea lucrării, curățenie după montaj, garantie lucrări efectuate.
Recomand cu drag.
Bebereche Daniel (BeDaGi)
Bebereche Daniel (BeDaGi)2 ani în urmă
Am avut o instalare de facut si am fost super multumit.
Pentru instalare aer conditionat recomand cu cea mai maere incredere.
De asemenea sunt si super seriosi!
Locații recomandate