/Bucuresti/Instalator

Proconstructo Top Services Group SRL

Corpul 1, Strada Drumeagului nr. 10, București 031877, România

Proconstructo Top Services Group SRL
Instalator
3.6
130 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C46J+6R București, România
+40 721 424 892
proconstructo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai1 an în urmă
Niște escroci!!! Pe lângă faptul că nu sunt pricepuți, iau si clientul la mișto!!!! Evitați această firma!!!
Geberit Romania
Geberit Romania2 ani în urmă
Evitati ! Au preturi mai mici pentru a atrage clientii, insa gasesc tot felul de chichite astfel incat cei de la Distrigaz sa it trimita notificari de remediere, pentru a nu iti opri gazul. In final platesti mai mult...deci sunt niste tepari.
Cristi radu
Cristi radu2 ani în urmă
Din pacate am dat 3 stele, pentru faptul ca programarea nu sa respectat .apoi dupa revizie cand am sunat sa vad ce e cu fisa Georgiana a zis ca suna inapoi si nu a mai facut-o .persoana care a efectuat revizia super ok ..
Cristian Gioarsa (Cristas)
Cristian Gioarsa (Cristas)2 ani în urmă
Firma de 2 lei la fel ca si serviciile oferite, nu recomand sub nici o forma
George Mocanu
George Mocanu2 ani în urmă
Am facut o programare pentru o constatare in intervalul orar 14.00 - 16.00 doar ca pe la 16.15 m-a sunat tehnicianul lor ca se indreapta spre mine si ajunge in aproximativ 30 min. Am reprogramat pentru o alta zi in intervalul orar 10.00 - 12.00 sa fiu sigur ca daca intarzie gaseste pe cineva la locatie. Cand am sunat la ei la 12.15 nici macar nu exista programarea. Ce sa zic, daca lucrarile sunt efectuate pe masura seriozitatii cu care m-au intampinat poate ca e mai bine ca am renuntat. Bafta in continuare!
Daniela TANASE
Daniela TANASE2 ani în urmă
Am apelat la aceasta firma pentru revizia la gaze. Am sunat, am stabilit o zi si un interval orar.
Reprezentantul firmei a fost punctual (chiar a sunat înainte pt a-si anunța sosirea). A inspectat totul minuțios, a întocmit procesul-verbal de constatare.
Pe scurt: seriozitate, profesionalism.
Balus Rex
Balus Rex2 ani în urmă
Am sigilat o teava de gaze din sistemul pausal al blocului si am instalat un termostat pentru centrala. S-au prezentat ambele dati in intervalele agreate, au fost politicosi si au facut ce era de facut.
Catalin Sima
Catalin Sima2 ani în urmă
Feriti-va de aceasta firma, sunt niste escroci cu acte!
Am apelat ca asociatie la aceasta firma, gasind-o pe internet,
Au venit la bloc si au cerut sa faca o verificare la contoarul exterior al instalatie, blocul este receptionat in 2014, deci vorbim de o instatie noua!
Au dat o fuga pe scara si ne-au trezit cu o constatare in fuga, am inchis gazul si au zis ca la 6 din cele 14 contoare avem scapari, au rupt sigiliile su au inchis far sa ai ce face practic!
Am fost obligati sa platim 380lei/apartament - verificare instalatie pe fiecare apartament, , ca sa poata sa ne deschida gazul! Ei l-au inchis, el l-au deschis practic intr-un abuz fara margini!
Daca credeti ca inselatoria se incheie aici sa stii ca nu aveti dreptate!
Dupa ce vin si iti completeaza doar 2-3 hartii, in realitate nu a facut nimic, au deschis mufa de la contoar si am strans-o din nou, nimic mai mult,
A zis ca totul este in ordine si ca se grabeste, asa ca dupa ce a completat actele odata, a zis ca a gresit o serie si ca trebuie sa recompleteze!
Mi-a dat actele sa ma uit pe ele si intre timp completand pe altele! Tot insistand ca totul e ok!. Imi da se semnez noile acte si pleca, eu crezand ca totul sa inchiat!
Dupa 2 zile ma trezesc cu mesaj!
- trebuie refacut proiectul de instalatie - 700lei, sustin ca e incomplet!
- pe cei 5 m de teava mai trebuie montat un al doilea detector, deoarece teava de gaze trece printr-un hol si esista doar un tot fara usa intre acel hol si bucatarie, ei ma obliga la inca un detector - 220lei!

Practic daca nu le platesc aceste extra chetuieli ei nu imi finalizeaza dosarul de verificare si deci cei 380lei sunt degeaba!

Am insistat sa imi inapoieze bani!
Nu am primit nici un raspuns
David Andrei
David Andrei2 ani în urmă
Revizie,verificare instalație gaze,centrala+reproiectare schiță .Foarte mulțumită
Locații recomandate