/Bucuresti/Instalator

Romstal Fundeni

Șoseaua Fundeni 17a, București, România

Romstal Fundeni
Instalator
4.1
121 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5W8+M7 București, România
+40 372 123 104
romstal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Coman florin
Coman florin2 ani în urmă
Niste excroci vand produse neconforme practic te obliga sa cumperi de la ei fitingaraia si nici nu mentioneaza preturi nu mai zic 50 lei un robinet de radiator ceva de vis
Lucian Filip
Lucian Filip2 ani în urmă
Angajați sictiriți . Astăzi am pierdut timpul intrând in acest magazin.
Constantin Obreja
Constantin Obreja2 ani în urmă
Angajații îți oferă servicii complete pentru întrebări și neclarități.
Marian demsa
Marian demsa4 ani în urmă
Va sugerez un mistery shopper. O parte din personal se comporta total inadecvat. Dl Luci daca am auzit bine (un domn cu ochelari) injura ca un birjar de fata cu clientii si nu ezita sa faca comentarii nepoliticoase.
Monica Puscasu
Monica Puscasu2 ani în urmă
Am avut parte de o consiliere foarte profesionala insa livrarea lasa de dorit. Mi s-a explicat ca am livrare gratuita peste 1000 de lei, si am cumparat de 1000 de lei. Am explicat ca desi suntem acasa, nu putem veni la orice ora din zi si din noapte sa ridicam produsele din fata blocului ( ca domni nu cuvenesc sa le aduca pana la usa, transportul e gratis pana in fata blocului) si am convenit sa vina sa le aduca miercuri dimineata. Atat eu cat si prietenul meu ne-am programat sedintele dupa 12( ca unii mai si lucreaza!!!) .Este deja pranz, nu am fost sunati pana acum si nu ni s-a spus nimic in legatura cu perioada cand vom primi marfa achitata.
Sun la numarul afisat ca apartinand magazinului si telefonul suna in gol de 10 minute ( ca doamne fereste sa ii mai intereseze ceva dupa ce ai platit marfa).
Serviciul de livrare este de toata jena, pacat de consilierea profesionala. Azi o sa ma duc sa imi dea banii inapoi, sa merg sa iau alte calorifere. Daca asa credeti ca merge un business, va urez multa succes in faliment.
Dan vasile
Dan vasile2 ani în urmă
Servire promptă, personal calificat.
Horia toader
Horia toader2 ani în urmă
Habar nu au despre inventarul din propriul magazin (Pipera).
Dipă ce am achitat comanda (făcută online și confirmată telefonic) le-a trebuit o jumătate de oră să constate că au unitatea split de 9000btu și compresorul de 12000btu!
Așa că am pierdut o oră și jumătate pe drumuri, pt. că a trebuit să merg la magazinul din Fundeni.
Știam că Romstal e de evitat, dar la modelul ales, surprinzător aveau cel mai bun preț.
Nu am calculat deranjul.
Alexandra Nita
Alexandra Nita2 ani în urmă
Feriti-va cat puteti de domnul Adrian (mai in varsta). Nu stie unde sunt piesele..am asteptat 20 min pt cateva piese f simple, precum colier/robinet fluture sau cot ppr. Nu este normal, daca nu stii, cheama pe alt coleg si intre timp pregateste-te mai bine inainte.
Locații recomandate