/Arges/Instalator

Inalda SRL

Bl. P1, Strada Tache Ionescu, Pitești, România

Inalda SRL
Instalator
3.3
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV79+Q6 Pitești, România
+40 248 212 190
inalda.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ionut Nectarie
Ionut Nectarie2 ani în urmă
Feriți-va de această firmă,am avut multe probleme.
Mi-au făcut instalația pentru centrala termica în bătaie de joc,la legăturile de la boiler îmi curge apă, centrala termica nu a fost montată conform instrucțiunilor din cartea centralei.Si după 6luni am probleme cu centrala.
La instalare nu am primit nicio garanție,nicio factură, absolut nimic, mi-au promis că vin să-mi pună în funcțiune centrala și nu au mai venit,am sunat de zeci de ori și m-am rugat sa vina să-mi pună în funcțiune, bineînțeles doar promisiuni, nimic mai mult, acum mi-am dat seama de ce nu au mai venit, pentru că știau că au făcut numai nereguli la instalare.
Rușine să le fie,au știut să ia banii și treabă bună nu au făcut absolut deloc.😡
ZAINEA SEBASTIAN
ZAINEA SEBASTIAN2 ani în urmă
Total neseriosi ! Programarea nu se respecta...este complicat sa dai un raspuns referitor la ora dar ca sa nu mai raspunzi la telefon este deja o lipsa de profesionalism.
Minodora Olaru
Minodora Olaru2 ani în urmă
Mai aveau un pic si aruncau blocul în aer noroc cu echipa de intervenție de la Distrigaz,
Marian Ionita
Marian Ionita2 ani în urmă
Firmă serioasă,profesioniști.Recomand cu incredere
Popescu Angelica
Popescu Angelica3 ani în urmă
Lipsa de seriozitate.... nu respecta termene..... reglează... după ochi.... nu folosesc aparatele de măsură.... superficiali!
Alexandru Simion
Alexandru Simion2 ani în urmă
Experiența reviziei instalației de gaze a fost neplăcută. Programarea nu se respectă, iar persoana care a efectuat revizia a intrat fără mască de protecție în locuință și încălțată, fără a se dezinfecta; aceasta a completat documentele aferente reviziei înainte ca revizia să aibă loc, după întocmirea documentației luându-se măsurători ale calității aerului pentru circa 15 secunde, părăsind apoi locuința. Practic, revizia nici nu a avut loc.
Gica Constantin
Gica Constantin2 ani în urmă
Este o firmă foarte serioasă, am făcut la țară o centrală pe GPL .Toată instalația a fost făcută de această firmă și sunt mulțumit. O recomand cu încredere.
Gigi Ban
Gigi Ban2 ani în urmă
Obisnuita !
Locații recomandate