/Arges/Instalator

Romstal Pitesti

Bulevardul Petrochimiștilor 47, Pitești 110180, România

Romstal Pitesti
Instalator
3.8
95 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RWG8+93 Pitești, România
+40 372 123 106
romstal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Constantin Vlad
Constantin Vlad2 ani în urmă
Locație frumos amenajata băieți amabili prețuri ok .era bine dacă aveau și prețuri afișate la produsele de la raft pentru a face o comparație cu celelalte magazine.
Nicoleta ciuraru
Nicoleta ciuraru2 ani în urmă
Angajații păcălesc clienții! Din 116 piese date retur, mi au fost dați banii pe 99...restu' la ei în buzunar! Nu recomand!
George Brosteanu
George Brosteanu2 ani în urmă
De 3 zile sun la numarul magazinul si nu raspunde nimeni. Am facut o sesizare pe site-ul central si mi s-a recomandat sa iau legatura cu magazinul direct...dar cum, prin telepatie?!
Anghel Dan
Anghel Dan2 ani în urmă
O experiență nefastă , lucrători care nu își cunosc produsele care le vinde ,nu cunosc preturi . Dacă vreți să aveți o experiență neplăcută , duceti-va .
Cris
Cris3 ani în urmă
De fiecare data cand cumpar ceva plec cu gust amar. Nu au preturile afisate, aplicatia nu functioneaza mereu. Angajatii nu imi vor spune pretul la 10 produse pana ma hotarasc, bineinteles pentru ca si ei sunt "sictiriti" de tot ce e in jurul lor. La casa numai casiera stie ce baga pe bon, neavand pretul afisat pentru un calcul prealabil.
Au fost momente cand am gasit produsul in stoc(fizic) in magazin dar nu l-am putut achizitiona din cauza necorelarilor de stoc...
Nu recomand!!!
Preturile destul de maricute pentru ce ofera.
E L L Y
E L L Y3 ani în urmă
Urit rau
Un personal care nu isi face treaba
Am dat comanda de ceva si am fost in magazin sa ridic comanda dupa ce m.am saturat de stat in magazin personalul ma trimis de la unul la altul pina am renuntat la produse.
Fara pret la raft te uiti si te uiti degeaba ca trebui sa le iei sa mergi la casa si acolo vezi daca iti ajung bani care ii ai la tine 😔😔
Laurentiu Ionut Radu
Laurentiu Ionut Radu2 ani în urmă
comanda plasata in data de 07.02.2022 care nici pana in prezent nu a ajuns. Am sunat la nr de contact de pe pagina dvs web, intra robotul si apoi se inchide apelul.
Marin Danica
Marin Danica2 ani în urmă
Locație superbă cu personal calificat, serviabil și de mare ajutor la cerințele clienților. Aș fi dat mai multe steluțe dacă la produsele existente pe raft în magazin ar fi afișate și prețurl la produsele expuse. Păcat de acest aspect care mulți clienți nu vizitează acest magazin, având în vedere că foarte mulți clienți are cunoștințe
Locații recomandate