/Timis/Inchiriere de masini

Novum Rent a Car Timisoara

Strada Gării 12B, Timișoara 300167, România

Novum Rent a Car Timisoara
Inchiriere de masini
4.6
108 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P5XX+HP Timișoara, România
+40 786 120 084
novumtimisoara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Adrian Bolognesi
Adrian Bolognesi2 ani în urmă
Adorabil amintiri frumoase păcat că guvernul nu apreciază superb
Ff Ss
Ff Ss2 ani în urmă
Am făcut rezervare din Austria în România. dar asa și nu am fost contactata de șofer. Domnișoară de la rezervări era foarte iritata și nu avea timp sa se ocupe de mine ca și pasager Noaptea am fost sunat de un șofer oarecare sa ma ia, dar ,,4 oameni pe 3 scaune și va lasam la Arad". Eu plecam la Cluj-Napoca. Am sunat foarte mult l rezervări, nimeni nu a răspuns.
Ajungând în România cu altcineva, am sunat la rezervări la compania de transport. Răspunsul lor:,,nu știm,, ; ,,nu avem curse în weekend,,;,, ceva nu ați înțeles,,. Și atât. Nici un ,,scuzati'ne,, sec. Ignorantz totala.
Nu recomand.
Decs Cristy
Decs Cristy2 ani în urmă
Nu transportati bunuri prin aceasta companie, soferii va cer bani suplimentari pentru "taxe vamale" inexistente plus ca va deschid si va umbla in pachete. Mare atentie!!
Flavius Tirlea
Flavius Tirlea4 ani în urmă
NOVUM! mulțumesc pentru experiența oferită de cea mai bună mașină de familie care există la ora actuală în lume.
MB V CLASS is the best.
Dan Sorescu
Dan Sorescu4 ani în urmă
Personal foarte amabil. Mașina era relativ ok, excepție făcând faptul că se infiltra apa pe la antena.
E vorba de un Renault symbol din 2010, 1.2 benzina, daca nu mă înșel .
Stefan Baroga
Stefan Baroga5 ani în urmă
Sediul placut, birou modern. Inainte de preluarea masinii am inspecat o vizual, am facut poze, mi s a aratat mici zgarieturi pe care nici nu le observasem.
Foarte multumit de masina, a functionat fara sa avem probleme cu ea.
La predare garantia mi s a returnat pe loc.
Pe scurt, descrierea intr un cuvant .... seriozitate
O sa mai revin cu siguranta.
Georgian Ionescu
Georgian Ionescu8 ani în urmă
Am apelat la serviciile lor Rent a Car si am am fost foarte multumit. Am fost placut surprins sa aflu ca Novum nu este doar o alta companie rent a car din Timisoara ci este o firma foarte complexa cu servicii diverse in diferite alte segmente ale Turismului in General: vacante, bilete de avion, bilete de autocar, rezervari si nu in ultimul rand masini pentru inchiriat, toate le voi lua de acum incolo de Novum Rent a Car Timisoara.
Ana maria Nistor
Ana maria Nistor2 ani în urmă
Am inchiriat masina in perioada 17 iulie -1 August de pe aeroport Timisoara , la preluare masina era cu benzina 000 , acul pe rosul ,credeam ca nu ajung la prima benzinarie , aerul conditionat nefunctionant desi mi se spusese ca functiona , la Deva in acord cu firma am incarcat aer conditionat, mi s -a spus sa stau in 150 de lei dar nu se putea , a costat 229 lei incarcarea , a 2 zi surpriza curgea apa in masina deoarece ploua afara , la inceput credeam pe la parbriz apoi am gasit la alte opinii ca deja stiau de problema asta , se infiltra pe la antena si curgea pe la lumina interioara , apoi pornim spre Bucovina si descoperim ca traversind muntii frictiunea era facuta praf si culmea culmelor acul de la viteza eamine pe 0 , am circulat 10 zile fara sa stim ce viteza are masina , noroc ca avem navigator care iti poate arata viteza cu care se circula , la intoarcere am crezut ca raminem pe pasul Tihuta, repet frictiunea era dusa si a inceput sa trepideze masina !!! Cu mare greu ajungem la Timisoara , NU VA RECOMAND aceasta firma , mai ales nu alegeti RENAULT SYMBOL !!!!
Locații recomandate