/Timis/Inchiriere de masini

RMB - Casa Auto Timisoara - Mercedes Benz

Calea Șagului 142, Timișoara 300517, România

RMB - Casa Auto Timisoara - Mercedes Benz
Inchiriere de masini
4.3
356 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P57R+FW Timișoara, România
+40 256 216 946
casaautotm.mercedes-benz.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mistak3
Mistak32 ani în urmă
Cei mai neseriosi oameni de la vreun service.Am facut programare cu 2-3 saptamani inainte de a merge(200+km) pentru a repara un senzor o gura de ventilatie si in mare parte pentru a face directia la masina.Cand am ajuns acol mi s-a spus ca aparatul de directie este defect de 2-3zile si ca nu-mi pot face reparatia…Eu i-am intrebat de ce nu am fost anuntat sa nu mai vin atata drum degeaba iar ei au dat din umeri si au spus ca nu au comunicat intre ei.Bun deci am facut alta programare peste o luna de zile.Ajung iar la ei la service si las masina, imi repara senzorul si gura de ventilatie si apoi ma suna sa ma anunte ca din pacare tipul care opera aparatul de directie este acasa de vreo 2 zile din cauza covid-ului….si dupa 2 drumuri de 200+km si vreo 2 luni eu tot nu am directia reparata…repet, ambele dati am fost cu programare facut inainte cu 3 saptamani cel putin.Neseriosi si deloc profesionali NU RECOMAND
Sorin Mihai
Sorin Mihai2 ani în urmă
E o lipsä totalä de organizare 👎
Pentru o micä diagnozä, cei de la ,,birou.... imi spun mecanicul e in concediu, si trebuie sa astept 3 säptämini.
Atentie!
Deci mecanicul e in concediu.
Sä inteleg cä o reprezentantä Mercedes in Romania are doar und mecanic....penibil!
Ciprian azoitei
Ciprian azoitei2 ani în urmă
Un dealer de lux cu o gama extrem de frumoasa Mercedes Benz,care te face sa te gândesti cu ce masina vei pleca acasa.Angajati placuti si prietenosi.Masinile nu mai au nevoie de recomandare.
Cos Tin Knight (CosTin)
Cos Tin Knight (CosTin)4 ani în urmă
Extraordinar. Multumim Consilierului Claudiu Manole si Domnului prof. Liviu Eugen Anton.
LORE S.
LORE S.4 ani în urmă
Din 2016 am apelat la serviciile acestei reprezentanțe, pentru revizii, schimbul plăcutelor de frână ( deși preturile sunt duble comparativ cu alt service Mercedes) , înlocuire becuri, înlocuire ștergătoare parbriz, iar astăzi am fost pentru inlocuirea bateriei, operațiune care conform cu devizul, durează 30 min. Am ajuns conform programării, la ora 11:10 dar datorita "doamnei" de la casierie am așteptat pana la 13:12 sa pot plăti factura. Problema e la atitudinea deplorabila pe care a avut-o, vis-a-vis de mine cand i-am atras atenția ca am așteptat-o de foarte mult timp la casierie. Cum e posibil ca într-o reprezentanta Mercedes sa ți se adreseze injurii iar după achitare sa ți se arunce factura? Programul afișat e de la 8:30-17:00, am înțeles de la colegii dânsei ca pauza de masa e de la 12:00-12:30 dar pana la 13:12 când și-a făcut diafana apariție e cale lunga.
Cumpărătorii de Mercedes și cei care apelează la reprezentantele autorizate o fac pentru standardul ridicat pe care ar trebui să-l ofere. Ce a făcut astăzi aceasta " doamna" e de Groapa Marianelor! Menționez ca restul echipei a fost amabila și promptă. Asta e, pentru următoarea revizie o plimbare pana în reprezentanta MB din Budapesta nu strica 🤷‍♀️.
Christian Oscar Scrum
Christian Oscar Scrum6 ani în urmă
Reprezentanta care chiar te tratează cu prestanța asociata numelui Mercedes-Benz. Dealer-ii sunt extrem de răbdători (chiar dacă revii de mai multe ori și deja ești agasant), și iți oferă absolut toate datele necesare asociate cumpărării unei mașini noi: configurația dotărilor, oferta curenta a mașinilor de pe stoc, comparație intre modele, test-drive comparativ. Într-un cuvânt: pachetul premium. Il recomand cu maxima încredere și căldură pe Dl. Norbert Blaj (Consultant Vânzări Autoturisme), un tip de nota 11 cu felicitări. Masina la predare a fost un eveniment deosebit în sine. Excelsior!!!
Marcel jurca
Marcel jurca2 ani în urmă
Locație excelenta pentru achiziționarea de autoturisme noi marca Mercedes
Baicu
Baicu2 ani în urmă
Din ce am observat doamna de la casa este incapabila ,iar programările la acest dealer chiar nu contează ,mai bine mergeți la un service de zona autorizat iar in caz ca va faceți griji de garanție recomand reprezentanta Mercedes de pe calea Lugojului net superiori fata de acesta "reprezentanta" care își tratează clienții jalnic
Locații recomandate