/Timis/Inchiriere de masini

VULCANIZARE-SPALATORIE AUTO NON STOP TM

Strada Aristide Demetriade 2, Timișoara 300088, România

VULCANIZARE-SPALATORIE AUTO NON STOP TM
Inchiriere de masini
4.1
373 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q68R+FR Timișoara, România
+40 720 187 143
vulcanizare-auto-non-stop-in-timisoara.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Alex Silasi
Alex Silasi2 ani în urmă
Penibil!
Stau o oră după care îmi spune că nu are un imbus să desfacă un căpăcel....
Evident, proprietarul are impresia că angajații lui au mereu dreptate, la toate recenzile negative concluzia e "nu înțeleg nemulțumirea"! Poate o să înțelegeți când rămâneți fără vizitatori!
Pentru că nu vă pot răspunde la penibilul dumneavoastră comentariu cu alt comentariu am editat recenzia!
Era vorba de o simplă sculă, pe care o are orice om în casă darămite într-o vulcanizare. Să le spuneți clienților să vină cu cheie de roți și cric de acasă!
DOD ODE
DOD ODE2 ani în urmă
Nu recomand pentru amabilitate și acordarea clienților, adică ar trebui sa te rogi de iei sa primești un răspuns de disponibilitate și primești un răspuns flegmatic și arogant.
Deci ocoliți aceasta vulcanizare și căutați ca sunt și alții în oraș.
Marcel Diaconeasa
Marcel Diaconeasa2 ani în urmă
Nu recomand.Citesc alte recenzii și văd ca lumea ii lauda ca se mișcă repede și nu știu ce.Deci nu știu cât de repede se mișcă dar eu am stat 2 ore sa îmi schimbe cauciucurile.Au doar un aparat de dejantat și un aparat de echilibrat ,la doua poziții.Problema nu era asta…am ajuns la vulcanizare,am scos cauciucurile și omul ma întreabă care sunt pt fața și care sunt pt spate.i-am zis ca nu are importantă pt ca toate 4 sunt la fel.mi-a răspund ca a crezut ca sunt mai mici pe fata decât pe spate(sau invers )deși jantele erau toate 4 aceeași dimensiune.i-am zis doar sa monteze cu outside către exterior,in rest nu are importantă care cum vin.zis și făcut…se apuca omul sa ridice mașina și aud un scârțâia de la elevator.ma uit și văd ca îmi ridica mașina fără suport de cauciuc pus sub ea.îl rog sa o lase jos și sa bage protecție de cauciuc când o ridica.schimba cauciucurile,echilibrează,le montează la loc ,plătesc și plec.Trag pana in PECO la Rompetrol pe Ialomița și ma uit la roti sa văd dacă este ok.ce sa vezi…doua roti erau cu cauciucul pus invers.ma întorc și ii zic ca le-a pus greșit.parca nu ii venea sa creadă ca le-a montat greșit.atâta stătea și se uita dacă chiar sunt puse invers. Nu recomand deloc.cu siguranța nu o sa mai merg la vulcanizarea asta
Andrei Dranca
Andrei Dranca2 ani în urmă
Când am sunat la dumnealor pt programare mi-au spus că nu lucrează pe bază de programări, iar timpul de așteptare e scurt. Când am ajuns erau 2 mașini în fața mea. Am așteptat 1h pt cele 2 mașini, iar apoi am intrat cu mașina pe elevator, acolo un baiat mi/a spus sa astept 10 min ca se intorce, a durat 20 min pana s-a intors, iar cand s-a intors s-a apucat de altă mașină, iar eu mă uitam uimit cum nimeni nu mă bagă în seamă😅. Când am văzut așa, le-am zis că aștept deja de ceva timp și s-au apucat și de mașina mea.
Serban Mema
Serban Mema2 ani în urmă
Stai mult dupa ei
Fac lucruri scumpe("Repararea" unei pene: 250 de lei) care tin putin(a doua zi era iar pana la aceeasi roata)
Achim dennis
Achim dennis2 ani în urmă
Recomand serviciile acestei firme... personal amabil, punctuali si prețuri exceptionale.
Mihail Daniel Neagu
Mihail Daniel Neagu2 ani în urmă
O echipa super rapida, profesioniști, preturi super ok și cel mai important disponibili non stop
Andrei Riscu
Andrei Riscu2 ani în urmă
Totul foarte ok, în ciuda review-urilor negative.
Locații recomandate