/Timis/Inchiriere de masini

Haff.ro - rulote si autorulote Bucuresti

București 103820, România

Haff.ro - rulote si autorulote Bucuresti
Inchiriere de masini
3.7
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G3FF+M8 București, România
+40 748 150 015
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Ioana Porojan
Ioana Porojan4 ani în urmă
Cu toate ca, citisem comentatiile negative ale altor clienti nemultumiti, legate de cei de la Haff.ro, am decis sa inchiez o autorulota din simplul motiv ca nu gasisem alta disponibila la alte firme de inchiriat autorulote. A fost cea mai proasta decizie, am avut numai probleme cu ea, desi era model 2019. Pe langa asta, la capitolul comunicare cu clientii stau foarte prost. A fost prima si ultima data cand inchiriez de la ei. NU RECOMAND!
Fum greu Evenimente IceOk
Fum greu Evenimente IceOk4 ani în urmă
Am inchiriat un camper van pentru 2 saptamani si pentru prima data. Totul a fost extraordinar, camper van-ul aproape nou (doar ca unii care l-au inchirat inaintea noastra mai aveau un pic si-l distrugeau) utilat cu tot ce-ti trebuie pt o vacanta frumoasa. Comunicarea a fost de nota 10 iar probleme zero. Excursia noastra in Nordul Norvegiei a fost superba.
P.S daca inchiriati si folositi un lucru atat de superb, comportati-va civilizat, nu distrugeti. Lasati si pe altii sa se bucure de el.
Vacante placute!
Mircea D (Voinic)
Mircea D (Voinic)4 ani în urmă
Overall o experienta plăcută. O sa mai apelez la ei. Singura sugestie, îmbunătățire, ar fi o comunicare mai buna cu clientul. Am fost informat de garantie/asigurare foarte superficial și doar cu 2 zile înainte da plec, în condițiile în care plătisem integral cu 6 luni înainte.
Dorutan tiberiu
Dorutan tiberiu5 ani în urmă
o experiență care trebùie făcută macar o dată in viața cu cei mai buni. (adică ce-i de la Haff
Marian Serban
Marian Serban2 ani în urmă
O firma care trage teapa.
Am făcut o rezervare de anul trecut pentru 3 autorulote urmând ca în iunie anul asta sa le preluam, dar ei au invocat starea de urgenta și alerta motivând ca nu lucrează.
Nu am reușit nici în ziua de azi sa iau legătura cu ei (mail, telefon, whatsup, Facebook) pentru a recupera suma de cca 2000 euro sau sa pot inchiria rulotele.
Am început procedurile legale către autoritățile competente pentru a recupera banii.
Cine mai este în situația asta puteți sa ma contactați sa va spun ce puteți face.
EVITAȚI FIRMA, TEPARI
Bogdan Funieru
Bogdan Funieru2 ani în urmă
Bani aruncati! Am achitat o rezervare de 7 nopti, 500 eur. Pe perioada pandemiei Covid mi-au raspuns la emailuri si mi-au comunicat ca se poate reprograma dupa. Am primit un email de la Florin Hrituliac in persoana. Dupa 15 mai nu mai raspunde nimeni, nici la tel nici la emailuri. Bani aruncati!

Acum am vazut ca datorita "succesului" afacerii proprii, au renuntat la inchirierea vehiculelor proprii (care de fapt erau in leasing) si aleg sa le inchirieze pe ale altora. Afacere cu dezvoltare fulminanta si esec colosal.

Per total firma neserioasa, fugiti de ei. Sunt si altii mult mai ok, cu istoric de ani buni pe piata.
Martinov Martinov
Martinov Martinov2 ani în urmă
Buna ziua, am achitat în avans (august 2019) integral (cu preluare pe 4 aprilie 2020) pt 20 zile aprox 6000 lei. Am reușit sa vb cu o singura persoana care mi-a răspuns ca nu mai lucrează la Haff Campers. A reușit cineva sa-i acționeze în instanță?
Mihai george (George)
Mihai george (George)2 ani în urmă
Se pare ca s a evaporat marea firma de închirieri Haff, nu mai răspunde nimeni la telefon și e-mail,banii aruncați pe fereastra. Evitați sa mai faceți orice fel de rezervare la site-ul lor, pentru ca sunt în proces de insolventa. Căutați pe site ul Portal.just.ro pentru mai multe detalii.
Locații recomandate