/Suceava/Inchiriere de masini

Aeroportul Internațional "Ștefan cel Mare" Suceava

Orașul Salcea 727475, România

Aeroportul Internațional "Ștefan cel Mare" Suceava
Inchiriere de masini
4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M9P2+73 Suceava, România
+40 230 529 999
aeroportsuceava.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Efi d.
Efi d.2 ani în urmă
Ca aproape toate lucrurile din România,aeroportul internațional Ștefan cel Mare din Suceava,nu se dezminte,si poate fi caracterizat,descris prin expresia "
merge și așa'',că să nu zic ,de mîntuială .
Că e neterminat încă,nu ar fi o problemă. Dar de ce,ceea ce este executat pînă la momentul actual,ce funcționează deja,nu este la superlativ? Dacă tot ne-am chinuit și răsucit atîția ani,pînă a devenit din nou funcțional,de ce nu am făcut o treabă de nota 10,modern,elegant,bijuterie...cît mai aproape de perfecțiune?
Arată că o autogară neîngrijită,o suprapunere de panouri, afișe,reclame...ghișeele și punctele de vînzare, parcă sunt second hand.Garduri aiurea,cu tot felul de prelate verzi,albastre.Nu arată bine gospodărit.Vine un turist,are șoc de la aterizare.Are impresia că a ajuns în Coreea de Nord. Repet,dacă tot ne-am apucat de reabilitare în sec.21,rezultatul trebuia să fie altul.O aerogară cochetă,modernă.
Am găsit ceva mediocru.
Faptul că este o nevoie mare în această zonă, o cerere uriașă...nu ar trebui să îi facă pe cei responsabili, să ajungă la rezultatele ce se observă în teren astăzi.Se profită de nevoia locuitorilor din zonă,și aeroportul arată de dorit.Nici vorbă de calitate,elegantă,nou...Se poate mult mai bine!!!Este loc de multe îmbunătățiri!
Personalul(cei cu care am intrat în contact)a fost amabil cu pasagerii, profesioniști.
Transportul spre oraș,și invers,lasă de dorit!!!Informațiile despre transportul în/din oraș inaccesibile...
Doar o parte din panourile/indicatoarele din aeroport sunt și în engleză.Nu mai vorbim de alte limbi de circulație internațională.
Nu că ar fi pericol să te rătăcești.
Dar am observat ca străinii căutau mijloacele de transport în comun, și tipic românesc, sunt lăsați pe mînă...Apoi ne mirăm de impresia rea ce și-o fac despre noi.
Succes tuturor. Așteptăm performanță!
Viorel Aenasoaiei (Emi)
Viorel Aenasoaiei (Emi)2 ani în urmă
Aeroport frumos,
Dar operatorii de pe la ghișee sunt mai tot timpul pe telefoane aroganți și distrași de la munca pe care ar trebui să o facă acolo,
Iar dacă îndrăznești sa ceri o informație devin și ușor recalcitranți,
Totul este în regulă pana ajungi sa ai de furcă cu oamenii.
Ecaterina huluta
Ecaterina huluta2 ani în urmă
La 8 km de casa. Din acest punct de vedere-neasteptat. Apreciez efortul aeroportului de respectare a masurilor anticovid, dar la controlul de frontiera ar fi fost neaparat necesare trasee in labirint care asigura distantarea.
Bogdan Andrei Camilar
Bogdan Andrei Camilar2 ani în urmă
Față de acum câțiva ani, chiar sunt vizibile transformările ce tind spre a deveni un aeroport internațional mare. Sunt foarte multe curse noi si s-au început lucrările la o noua aerogară.
Ioana ioana
Ioana ioana2 ani în urmă
Pe 28.09 ni s a refuzat îmbarcarea atât mie cât și fiicei mele in vârsta de 10 luni , asta pentru ca le a picat Internetul și nu au știut cum sa facă un check in manual. Acum pentru domnul director care se ocupa doar de modernizarea aeroportului am o întrebare , vi se pare normal ca un Bebeluș sa stea intr un aeroport 4 ore fără mancare?
V-ați ascuns când v-am rugat politicos sa vorbiți cu noi. Iar pentru Andreea Z. Te rog sa mi trimiți email ul cu refuzul , încă îl aștept .
Milika Balan
Milika Balan2 ani în urmă
Am calatorit mult dar nicaieri nu am vazut atata ignoranta si lipsa de respect din partea personalul din aeroport.Am cerut ajutorul lor sa imi fac un PFL nici nu stiu bine ce e, dar stiu dar stiu ca nu te poti imbarca fara acea declarație ,si eu pana in acea zi nu știam de ea.Fiindcă nu imi mergea internetul nu am putut sa o fac, deci am cerut ajutorul fetelor de acolo si niciuna nu a dorit sa na ajute motivand tot felul de motive,ca nu stiu,ca nu se pricep ,nu le-a interesat ca pierd avionul. Deci am pierdut avionul si banii.
Asta a fost in data de 2 octombrie,sambata, 12.30.
Spun doar sa le fie rusine,rusine,mare rusine...
Voi ocoli acel aeroport,chiar daca va fi mai departe de orasul meu.
Alexandra Nistor
Alexandra Nistor2 ani în urmă
Aeroportul foarte mic, personalul foarte nepoliticos iti raspunde la intrebari. Daca intrebi ceva iti raspunde mai mult tipand, ce e asta?! Ei conducerea nu facem nimic!? De laudat ca avem aeroport la Suceava ne laudam, dar de extins aeroportul cand!? Puneti mai multe curse la aceiasi ora, oamenii stau inghesuiti ca sardinele.. unora li se face rau fereasca dumnezeu. Ce sa mai zicem de copii!???😤😤😤 Faceti ceva nu bagati doar banii in buzunar. Mai multa atentie pe organizare ca tare prost mai stati!!!!!🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Puteam pierde avionul din cauza asta!!!
Vasile Andrei
Vasile Andrei2 ani în urmă
Aeroportul Suceava este un punct de plecare spre destinații din Europa unde lucrează români. Prețurile sunt accesibile, uneori sunt mai mici decât la autocare, de asemenea aici vin să se îmbarce și cetățeni din Cernăuți-Ucraina, din județele limitrofe - Botoșani, Neamț.
Locații recomandate