/Suceava/Inchiriere de masini

Campero

Str. Humorului 133, Șcheia 727525, România

Campero
Inchiriere de masini
5
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M622+45 Șcheia, România
+40 745 147 724
campero.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Lori Sandu
Lori Sandu4 ani în urmă
Aventura de asta vara cu Campero a fost de 23 de zile pana in Portugalia. Am vizitat locuri pe care nu cred ca ajungeam vreodata alfel. Serviciile de inchiriere excelente plus recomandari “must do”. Multumim Campero Suceava!!
Florin Iacob
Florin Iacob4 ani în urmă
Prima data cu autorulota intr-un tur al Croației.

O experiența inedită, realizată cu ajutorul celor de la Campero care ne-au pus la dispoziție o rulota complet echipata, un itinerariu bine stabilit și informații legate de cele mai bune locuri de campare.

Recomand Campero pentru profesionalism, promptitudine și seriozitate!!!

#lovetotravel 💓
#campero 🚍
Ramona Panciuc
Ramona Panciuc2 ani în urmă
Am avut un super weekend cu rulotele de la Campero Suceava, la poalele muntelui. Am fost impreuna cu copiii, prietenii si ne-am simtit foarte bine cu totii. Sunt noi, foarte bine dotate si confortabile. Multumim echipei Campero, oameni dragi noua! Deja pregatim urmatoarea iesire :))
Tomoiaga gheorghe
Tomoiaga gheorghe2 ani în urmă
Cele mai bune servicii și un raport calitate/pret imbatabil.

Recomandăm Campero cu încredere tuturor celor care doresc sa achiziționeze sau sa închirieze autorulote perfect echipate și configurate.

Faptul ca acest business este unul născut din pasiune este evident de la primul contact, iar plusvaloarea creată prin utilizarea tuturor cunoștințelor acumulate de proprietari în mai mult de 10 ani în domeniu reprezintă cu certitudine un atuu de care ar trebui sa profite toți cei în căutarea unor vacante de vis sau a unui stil de viață fără rezervări și constrângeri de tipul check-in/check-out.
Pantiko SRM
Pantiko SRM2 ani în urmă
Anul trecut am avut parte de un concediu de vis alturi de campero. Voi repeta experienta si anul acesta mai ales ca acum au rulote noi si mult mai elegante si spatioase. Am facut deja rezervarea si abia aștept să plec hai hui.
Elena Ivan
Elena Ivan2 ani în urmă
Am auzit numai lucruti bune despre Autorulotele Campero si mi-am dorit sa incerc. A fost un weekend minunat in mijlocul naturii alaturi de familia mea. Multumesc Campero!
Alina Bulina
Alina Bulina2 ani în urmă
Stii expresia ,,iți vine să fugi în lume?,,.😊Ei bine,cu Campero 🚐 nu-ți va lipsi nimic♥️.Și dacă ,din intâmplare,iți pierzi buna dispoziție,fă un duș cu apă caldă sau rece după cum preferi, scoate masa și scaunele de camping din dotare,toarnă-ți băutura preferată și privește peisajul😍. Restul vă las să descoperiți singuri🌞
Dana n
Dana n2 ani în urmă
Sunt foarte primitoare și dornice de vacanta. În noul sediu arata super! Aștept cu nerăbdare sa plecam în aventura!! Mulțumim Campero, ne-ati ajutat sa facem alegerea potrivita!!
Locații recomandate