/Suceava/Inchiriere de masini

Iulius Mall Suceava

1-15, Calea Unirii 22, Suceava 720018, România

Iulius Mall Suceava
Inchiriere de masini
4.4
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M75C+G6 Suceava, România
+40 230 208 700
iuliusmall.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Luminita Oanea
Luminita Oanea2 ani în urmă
dezinteres fata de clienti din partea unor salariati de pe raion . nu mai spun ca daca faci imprudenta de a rezerva produsul on-line ii apuca nervii ca nu ai venit sa cumperi de la el din magazin , ca deh... pierde comisionul. experienta foarte urata . am vrut sa mai cumpar ceva dar dupa aceasta faza am renuntat . cred ca voi merge la altex e-gros unde am avut informatii profesioniste de calitate , bunavointa maxima si chiar sfaturi foarte utile . bravo lor !
DANIEL DUMITRU
DANIEL DUMITRU2 ani în urmă
Destul de OK. Foarte aglomerat. Locuri de parcare puține.
Squalicorax master
Squalicorax master2 ani în urmă
Foarte frumos!(very beautiful) mai ales expoziția de mașini pe care o aveau!( Especially the car exposition they had!)
Florian Țabrea
Florian Țabrea2 ani în urmă
Ar fi fost totul super,dar ma cam dezamăgit souvlachi de la Spartan așa delicioase erau sosurile ,dar acum parca nu mai aveau gust ,cel puțin două dintre ele parca erau altceva, nu știu ce se întâmplă dar cred că din cauza că rulajul e prea mare nu se mai acordă atenția necesara,carnea prea uscata,în fine nu am mâncat decât jumătate,sper că data viitoare sa fie mai bine.
Ilie Botusan
Ilie Botusan2 ani în urmă
O piata unde gasesti abundeta si diversitate mare de produse alimentare (vegetale, hala de branzeturi, carne ). Produse nealimentare prin existenta un mic bazar in partea din spate. Are si un sector cu oferta variata de flori si de pomi fructiferi (in sezon specific).
FosCiuc
FosCiuc2 ani în urmă
Destul de plin, probabil că parcarea e singurul loc unde trebuie sa te chinui puțin. Intrarea e mica, cu toate ca e o ușă mai mare rotativă dar nimeni nu o folosește 🙂. Interiorul e aranjat destul de bine și curățenia e ținută lanun nivel acceptabil
Vasile Săcăleanu
Vasile Săcăleanu2 ani în urmă
Este o locație bună pentru socializare , pentru luat masa , shopping , relaxare, vizionat filme, jocuri, bowling. De mulți ani e "locul de promenadă" a sucevenilor. Ar trebui un pic actualizate finisajele, design-ul interior /exterior.
Mircea-Dinu Bordiniuc
Mircea-Dinu Bordiniuc2 ani în urmă
Puține magazine pentru cât spațiu este utilizat. Câteva dintre magazine au marfa de bazar, pe care o găsiți peste drum chiar. În rest apreciez spațiul mai larg și "aerisit" vizual.
Locații recomandate