/Sibiu/Inchiriere de masini

Hobby Mobila Sibiu

Strada Ștefan cel Mare 195, Sibiu 550316, România

Hobby Mobila Sibiu
Inchiriere de masini
4.1
214 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5QV+H2 Sibiu, România
+40 728 972 187
hobbymobila.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Gligor
Andreea Gligor2 ani în urmă
Au ajuns ambele produse comandate, sunt foarte încântată...se potrivesc de minune living-ului nostru.
Mulțumesc frumos pentru tot ajutorul acordat. Sincer, mai rar așa ceva.
Recomand cu drag!
Matryx_9@gmail.com Cristian
[email protected] Cristian2 ani în urmă
Mici probleme la un produs cumparat dar doamna a fost ft amabila si am reusit sa rezol problema fara probleme,deocamdata recomand e un magazin ok cu personal amabil.
Iuliana Ichim
Iuliana Ichim2 ani în urmă
Dulapul in 5 usi,pe care l-am primit,mi-a intrecut asteptarile🙂Frumos,elegant,luxos,bine lucrat. Montajul a fost,relativ,usor. Ma bucur ca v-am gasit pe net si va recomand cu incredere! Livrarea s-a facut la termen. Dulapul este mai frumos decat pe site. Raport calutate/pret,f bunMultumim si va dorim sa aveti cat mai multe vanzari!🤗
Ion Anisiea
Ion Anisiea2 ani în urmă
Un loc unde altădată găseai un remediu financiar la aceleași produse pe care le gasesti și astăzi, adică trebuie sa fii cu dare de mână ca cumperi unele produse, in special cel cu marca "vintage".
Viorel Eugen Birsan
Viorel Eugen Birsan2 ani în urmă
Magazin de mobilă gen depozit, spațiu relativ restrâns sau, în orice caz, prost folosit, obiecte (cuier, dulapuri, decorative) pe care le găsești în online la jumătate preț, senzația de second-hand doar până vezi prețurile. Ultima vizită aici.
Hellboy un rama
Hellboy un rama2 ani în urmă
Am achizitionat mai multe produse de la Hobby Mobila . Am fost foarte multumit la fiecare comanda de calitatea produselor si de rapiditatea cu care mi-au fost livrate. Transportul este gratuit si au reduceri foarte frecvent. Recomand.
Anamaria Banu
Anamaria Banu2 ani în urmă
Vă recomand să vizitați locația Hobby Mobila Sibiu, pentru a viziona o varietate de produse de calitate și mult bun gust. Personalul acestui magazin îți oferă toate informațiile de care ai nevoie pentru o alegere cât mai bună și rentabilă.
Apreciez!!!
Iulia Po
Iulia Po4 ani în urmă
Un magazin cu mobila de calitate la prețuri accesibile și cu decorațiuni superbe pe care nu le găsești la niciun magazin obișnuit! Recomand cu caldura!
Locații recomandate