/Sibiu/Inchiriere de masini

Swiso

Bulevardul General Vasile Milea 29, Sibiu 550331, România

Swiso
Inchiriere de masini
3.8
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5M7+FC Sibiu, România
+40 786 191 361
swiso-rent-a-car-sibiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Rozalia Karman
Rozalia Karman5 ani în urmă
Am inchiriat de curând o masina de la Swisso si am fost dezamăgită total. Mi s-a oferit o mașină de proasta calitate in care ploua si mufa de la bricheta nu funcționa sa pot folosi navigatorul si multe alte chestii pe care nu are rost sa le enumerez. Și încă ceva pe site este promoție la carburant gratis in functie de câte zile inchiriezi , despre care nici macar nu au pomenit nimic .NU recomand aceasta firma de inchiriat masini !
David F
David F5 ani în urmă
(Tradus de Google) Nu numai că adresa nu este actualizată pe site-ul lor, tipul care se ocupă de afacere nu părea să aibă niciun indiciu că ar avea una. În plus, am încercat să rezerv un vehicul folosind cardul meu, pe care A. nu a funcționat și am ajuns să închiriez o mașină din altă parte și B. Încă am procesat ca plată, deși nu am primit absolut nimic de la acesta. Sunt livid și nicio persoană nu ar trebui să facă afaceri aici. Din păcate, nu se poate coborî mai puțin de 1 stea.

(Original)
Not only is the address not updated on their site, the guy in charge of the business seemed to have no clue they had one. Additionally, I attempted to reserve a vehicle using my card, which A. Didn't work, and we ended up renting a car from somewhere else and B. Still processed as a payment even though I received absolutely nothing from it. I'm livid and no single person should do business here. Can't go lower than 1 star unfortunately.
Kang Ali
Kang Ali7 ani în urmă
Masinile sunt in stare foarte buna, sunt bine intretinute. Preturile sunt OK. Recomand !
Alexine Stoian
Alexine Stoian7 ani în urmă
niste profesionisti in adevăratul sens al cuvântului. recomand!
Elena Munteanu
Elena Munteanu8 ani în urmă
Este o firma serioasa de inchirieri masini nsa nu prea mia comvenit ca au cerut garantie 35o euro pentru masina. In fine n au fost alte incidente, masina arata bine intretinuta si mergea bine. Preturile au fost foarte mici , asta m-a atras cel mai mult. Ma declar multumita, acord patru stele pentru ca mereu este loc de mai bine !
Alina Marasrcu
Alina Marasrcu8 ani în urmă
Aici am gasit cele mai bune prețuri pentru o masina de lux. Metoda de rezervare a fost rapid și ușoara. O experienta buna cu acesata firma de inchirieri masini.
Natalia Ivan
Natalia Ivan8 ani în urmă
Recomand Swiso rent a car Sibiu pentru preturile mici de inchiriere si pentru seriozitate!
Constantin Giurgiu
Constantin Giurgiu2 ani în urmă
Locații recomandate