/Sibiu/Inchiriere de masini

Hobby Mobila

Strada 9 Mai 35, Sibiu 550201, România

Hobby Mobila
Inchiriere de masini
4.2
115 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R523+2C Sibiu, România
+40 728 972 183
hobbymobila.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Marua
Marius Marua2 ani în urmă
Relatiia cu clientii, livrare( la Constanta- gratis), calitatea pieselor de mobilier- totul de 5 stele. Felicitari!
Nicoleta Boscaneanu
Nicoleta Boscaneanu2 ani în urmă
Am descoperit magazinul pe Facebook in cautarea unui fotoliu, de acolo am ajuns sa achizitionez si un dulap pentru living si o canapea. Sunt foarte multumita de produse, preturile foarte bune si personal ul foarte amabil.(magazinul find in Sibiu si eu locuind in Galati)
Cojocaritei valentin
Cojocaritei valentin4 ani în urmă
Am vrut sa cumpar o canapea dar nu mi s-au oferit solutii pentru livrare corespunzatoare si modalitati de introducere a acesteia in locuinta(canapea nedemontabila cu dimensiuni prea mari pt o usa standard de apartament). Asta in conditiile in care toti comerciantii ofera astfel de solutii asa cum este si firesc. Cand vinzi un produs primul lucru de care trebuie sa te asiguri este ca acesta sa poata fi folosit de catre cumparator, asta insemnand inclusiv ca dimensiunile sunt practice sau ca este demontabil. In plus, transportul nu este al lor, ci luat de pe bursa, si adus produs in cazul meu, in fata blocului, urmand sa ma descurc cu caratul acesteia in brate de unul singur, si de returnat nici prin cap nu imi trece cum as putea pt ca nu este o livrare normala cu transport al firmei lor sau curier.. Extrem de dezamagit
Ionut Popescu
Ionut Popescu2 ani în urmă
Comanda 12931. Plasata pe 12/11. S-a asteptat o saptamana sa aflu ca nu sunt pe stoc anumite produse. Anulam comanda, dam alta comanda care apareau pe site. Se mai verofica in imensele depozite ale lor inca 4-5 zile sa vada daca au pe stoc 4 scaune. De parca cautau un surub. Anulata si a 2-a comanda. Aproape 2 saptamani pierdute. Suport telefonic nu exista. Pe messenger se citeau mesajele si nu se primeau raspunsuri. Per total o firma foarte prost organizata. Nu recomand!
Claudia Loredana
Claudia Loredana2 ani în urmă
Am comandat o comoda cu aspect vintage care a venit zgariata si cu margini botite. Era ambalata extrem de prost cu cateva resturi de polistiren rupte si aruncate, parea ca a fost returnata de cateva ori pana acum. Avea si banda adeziva care s-a dezlipit cu tot cu vopsea. Nu asigura transport pana la usa.
Groaznica experinta, nu voi mai comanda de aici.
Ileana Popescu
Ileana Popescu2 ani în urmă
Am plasat o comanda pe 22 noiembrie si dupa 5 zile mi-au zis ca anuleaza comanda ca nu sunt produsele pe stoc(nespecificand care sunt acelea). Am comandat 6 produse, eu una ma indoiesc ca nici un produs nu a fost pe stoc. Dupa ce le-am dat mesaj am fost contactata sa imi spuna ce produse sunt pe stoc. O sa primesc 3 produse din 6. Pretul produselor este acelasi ca la comanda initiala.

La a 2-a comanda am avut numai probleme. Am comandat 2 scaune și o masa. Scaunele nu au fost ambalate corespunzător și au ajuns defecte și masa nu a fost trimisa. După ce i-am contactat mi-au spus ca au găsit doar 1 colet din 2 pentru masa. Pentru scaune puteam sa le returnez, sau sa le păstrez și sa primesc un discount. Am atașat poze cu defecțiunile scaunelor.

Am dat 3 steluțe pentru ca oamenii au încerc at sa remedieze problemele, dar nu o sa mai comand de la ei. Prea multa bătaie de cap.
Isabela Maria
Isabela Maria2 ani în urmă
Am achizitionat un pat extensibil de lemn, Daybett Aira mai exact. Lemnul a venit crapat si zgariat in cateva locuri. De asemenea, instructiunile sunt oribile. Piesele nu sunt numerotate sau categorizate absolut deloc, trebuie sa ghicesti ce se potriveste unde din schita. Multe piese se asemanau dar aveau gauri in locuri usor diferite, foarte greu de diferentiat. De asemenea, la somiera lipseau gauri pe care a trebuit sa le dau singura, desi asta a fost cea mai mica problema. L-am montat cu multa bataie de cap.
Meryem Tomuleasa
Meryem Tomuleasa2 ani în urmă
Recomand patul extensibil. Se folosește foarte ușor, este foarte rezistent si calitativ, lemn masiv la un astfel de preț e o raritate.
Locații recomandate