/Prahova/Inchiriere de masini

Cabana Lake View

Comuna Șotrile, sat, Lunca Mare 107566, România

Cabana Lake View
Inchiriere de masini
4
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5QP2+R9 Lunca Mare, România
+40 729 047 818
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andreea Pâsat
Andreea Pâsat2 ani în urmă
Pet friendly, zona linistita, bucataria dotata cu de toate, livingul spatios. Recomand inclusiv pt cei care lucreaza de acasa si doresc sa lucreze la aer liber.
Marina Penea
Marina Penea2 ani în urmă
Au fost multe lucruri care ne-au placut dar si cateva aspecte care trebuie imbunatatite. La categoria plusuri as aminti privelistea foarte frumoasa de pe terase, amabilitatea gazdelor si locatia. Bucataria, desi mica, a avut cam tot ce ne-a trebuit. Vesela e noua, in camere e destul de curat.

Ce nu ne-a placut este ca desi am mentionat ca venim cu cainele nostru de talie mare nu ni s-a spus in prealabil ca pe proprietate exista si caini si pisici. Cainele nostru este prietenos dar cei doi caini de la cabana (initial doi, intre timp au mai aparut si altii) nu au fost la fel de prietenosi, am avut noroc ca sunt inca pui si am putut sa ii gestionam cat de cat. Dar a trebuit sa tinem mereu cainele in lesa in curte. In dreapta curtii e o portiune mica cu gazon si apoi o mare mlastina si o fosa inundata, ambele neingradite- din nou atentie daca veniti cu caini, nu ii veti putea lasa liberi in curte. In baia de jos curgea apa, nu am inteles foarte clar de unde si erau portiuni cu igrasie. In intreaga cabana sunt doar trei bai, toate cu intrare din camere, deci daca sunteti mai mult de 3 cupluri va fi problematic, cel putin pana construiesc baia comuna. Foisorul necesita reparatii, iar canapeaua din sufragerie, cea textila o spalare profesionala, este destul de murdara.

In general toate cele mentionate se pot rezolva usor cu mici investitii, gazda parea deschisa catre feedback si imbunatatiri.
Denis Ancuteru
Denis Ancuteru2 ani în urmă
Conditiile de cazare au fost slabe. Parchetul din sufragerie foarte distrus, nu puteai sta fara incaltaminte, frigiderul si bucataria mult prea mici pentru capacitatea vilei. Din cate am inteles o noua bucatarie si o baie comuna se afla in constructie, dar la momentul cazarii noastre baile erau disponibile doar in 3 camere din 5, ceea ce a facut foarte inconfortabil mersul la baie. Dat fiind faptul ca am fost cazati intr-o perioada mai rece, am observat si ca sistemul de incalzire nu face fata foarte bine suprafetei de cazare - concret camerele de sus s-au incalzit putin, iar caldura a fost pierduta destul de rapid. In curte foisorul necesita si el reconditionare, mai multe parti din structura si din acoperis fiind subrede.
Senzatia generala a fost de casa veche, nefolosita, neingrijita.
Exista un potential, datorita faptului ca nu are vecini apropiati si pozitia este destul de frumoasa, dar este nevoie de investitii destul de mari pentru a aduce locatia la un nivel decent.
Gica Mangalagiu
Gica Mangalagiu2 ani în urmă
Foarte frumos în ciuda recenziilor specificate anterior. Părerea mea ca la condițiile oferite ar mai trebui ridicate prețurile, întrucât este cam cea mai ieftina locație din prahova si din aceasta cauza unele lucruri din proprietate sunt mai deteriorate pentru că bugetul este pentru toate buzunarele si unele persoane sunt învățate sa trăiască în pădure și fac pagube!
Va recomand cea mai frumoasă locație de pe valea prahovei!
Nota 10!
ANDRA ALICE MANGALAGIU
ANDRA ALICE MANGALAGIU2 ani în urmă
O locatie de vis,lacul este ca din povesti dimineata!
Curtea fiind imensa catelusul meu s-a simtit fantastic!
Recomand din toata inima! :)
Daniel Sanchez
Daniel Sanchez2 ani în urmă
Foarte primitoare, călduroasă și cu o vedere la lac superbă. Preturi competitive și un climat favorabil relaxării!!!
Rvn
Rvn2 ani în urmă
Foarte frumos si relaxant! O sa revenim cat mai curand!
Anton Mitu
Anton Mitu2 ani în urmă
Foarte frumos și familiar! Gazdele au fost de nota 10! Ma voi întoarce de câte ori se va ivi ocazia! Am rămas fascinat de vila și peisajele din împrejurimi!
Locații recomandate