/Prahova/Inchiriere de masini

Sinaia ATV - Inchirieri si rezervari

Strada Schiorilor 9, Sinaia 106100, România

Sinaia ATV - Inchirieri si rezervari
Inchiriere de masini
3.8
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9G4R+H5 Sinaia, România
+40 757 077 225
sinaia-atv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
Ionut Necula
Ionut Necula2 ani în urmă
Super tare experienta! Recomand cu încredere!!
Angelica mariana
Angelica mariana2 ani în urmă
Totul la superlativ, a fost de vis plimbarea cu atv-ul, domnii care ne-au însoțit pe mine și prietena mea au fost de nota 10, recomand cu încredere, și voi mai reveni! Cățelul domnului care deține firma ne-a însoțit în plimbare, un catelus superb! Va mulțumesc!!!
Sebastian Stefan
Sebastian Stefan2 ani în urmă
In ciuda recenziilor mai sus mentionate , grupului nostru chiar ne a placut experienta. Traseul decent , dar era de inteles ca pe multe drumuri forestiere, din cauza zapezii, nu poti intra . Atv urile merg cum trebuie, sunt ok . Ne revedem in vara, Marian !
Cristina Mariana
Cristina Mariana2 ani în urmă
O experiență foarte plăcută! Vom reveni cu siguranță!
Ghizii au fost deosebit de amabili și ne-au explicat cu calm regulile care trebuie urmate pe traseu. Recomand!
Pinzaru cristina
Pinzaru cristina2 ani în urmă
Prețul este bun, dar traseul foaaarte slab nici nu ai ce vedea!
Adrian Alin Lupascu
Adrian Alin Lupascu2 ani în urmă
Deși am citit review ul anterior in legătura cu accidentul, am decis sa mergem totuși cu ATV urile. Nu am regretat nicio clipa, ghidul foarte amabil, bine pregătit, după instructaj am pornit pe traseu pentru fix 1 ora. ATV urile au funcționat in parametrii, nu am avut vreo problema. A fost o experiența frumoasa și cu siguranța vom reveni.
Johanna Jo
Johanna Jo2 ani în urmă
Super experienta!!! Tocmai am revenit cu grupul din excursia de 5 h, pe traseul Sinaia - Saua Dichiului - Padina - Sinaia.
Traseul a fost incredibil de frumos, ATV-urile au functionat in parametrii normali, nu am avut nici unul din grup nici o problema.
Initial am fost putin reticenti datorita ultimelor review-uri dar s-a dovedit a fi o alegere foarte buna, deoarece timpul a fost chiar depasit cu 20 de minute, dar nu am fost taxati suplimentar, iar dupa cum am scris mai sus nici unul din grupul nostru nu a avut vre-o problema cu directia sau alte probleme tehnice cu ATV-urile cum am citit in alte recenzii.
Recomand cu drag!
Bogdan Moraru
Bogdan Moraru2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte "placuta" cu un atv inchiriat de la domnii sus mentionati. Pe drum am avut sansa ca roata din dreapta sa traga cam prea mult si m-am izbit de un gard de beton si m-am rasturnat cu atv-ul. Nu aveam viteza si tot incerca domnul care are grija de firma ca este vina mea si ca atv-urile sunt cele mai noi. Nu l-a interesat prima data ca am cazut cu atv-ul, era doar foarte suparat ca i s-a strambat roata. M-a amentitat ca daca cheama politia mi se suspenda permisul, ceea ce a fost infirmat cand au ajuns politistii. Nu recomand, mai ales dupa toate intimidarile incercate de domnul care administra firma.
Locații recomandate