/Dambovita/Inchiriere de masini

Cata Cars

Aleea Sinaia (DN71 Langa Hotel Solarino, Târgoviște 137005, România

Cata Cars
Inchiriere de masini
4.3
142 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XC8P+3X Târgoviște, România
+40 724 287 665
catacars.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Burak Dundar
Burak Dundar2 ani în urmă
OAMENI INSELATOR!! VAND MASINI CU KILOMETRII DATI INAPOI!!
Acum 2-3 ani am cumparat un Audi A3 Pentru sotia care urma sa naste.
Aparea totul bine si serios. Am vazut masina, ne a placut, A ZIS CA MASINA ARE CARTE DE SERVIS. Am cerut sa vad, a zis ca o sa aduce imediat si a apucat de alte treburi. AM CREZUT CA A UITAT. Am intrebat la alt angajat de carte. A zis si el ca imi aduce cu celalate acte pentu vanzare cumparare. Apoi patronul a venit cu acte de vanzare cumparare. Parea totul serios si nu am mai insistat. Am facut actele am luat masina si am plecat. Cand verific carte, ULTIMA PAGINA CU REVIZII ERA RUPT si la urmatoarea pagina a fost scris de iei un KM nou. Fiind cu sotia gravida de 8 luni care era fericita de masina noua!!! Nu am mai vrut sa fac scandal si sa o supar. Am ascuns carte de servis sa nu vada sotia si am plecat! Cand am ajuns in Bucuresti am verificat tot la masina si nu era stricat dar KM era inapoiat si AM FOST INSELAT!
Brk Dindar
Brk Dindar2 ani în urmă
Vând mașini cu kilometri dat înapoi!
Robert Andrei
Robert Andrei2 ani în urmă
Profesionisti! Cred ca e cuvantul care ii defineste perfect. Daca vreti o masina pe comanda sau din stocul lor veti gasi la ei sfatul, experienta si atitudinea unui dealer de masini care tinde spre experienta avuta la o reprezentanta auto. Mi-au adus pe comanda o masina si nu pot decat sa fiu uimit de serviciile lor. De la cautarea masinii, verificarea optiunilor pana la transport, inscriere si casco totul a fost de 5*. Catalin si echipa lui merita locul pe care si l-au asigurat in anii de munca pe care ii au in spate!
Tiberius Iordache
Tiberius Iordache2 ani în urmă
Masini obosite la preturi exagerate...ma rog...nu e vina lor, nu e prost cine cere........ 😁
Sorin Galiceanu
Sorin Galiceanu3 ani în urmă
Poze false anunțuri false cu preț de atracție te cheamă la ei și când ajungi spun ca masina respectiva nu mai este sa vândut o mai dau și în prosteala se facă ca masina este în parc în schimb îți arată alta masina.
Iar personal de toată jena!
Ionut Oana Cata
Ionut Oana Cata2 ani în urmă
Anul trecut am cumpărat o mașină de la voi,sunt fff mulțumit de ea!! Dl Cătălin jos pălăria,anul acesta intentionez sa vin sa mai cumpăr o mașină. Multe vânzări numai bine!
Florin
Florin2 ani în urmă
Cel mai bun și de incredere deler din sudul României!!!
Emil Stoean
Emil Stoean2 ani în urmă
amabili, priceputi, recomand
Locații recomandate