/Dambovita/Inchiriere de masini

Curatare tapiterie auto la domiciliu

Curatare tapiterie auto la domiciliu
Inchiriere de masini
4.6
36 recenzii
8 comentarii
+40 723 615 898
tapiterie-auto.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Ion
Marius Ion2 ani în urmă
Foarte multumit de serviciile prestate! Multumesc Daniel! Interiorul masinii a iesit impecabil si nu pot sa fiu decat foarte multumit, in conditiile in care am adus masina intr-o stare nu tocmai buna, cu scaunele si bancheta foarte patate! Recomand serviciile voastre cu responsabilitate!
Robert Cazan
Robert Cazan2 ani în urmă
Primul băiat care a facut masina nu a acordat prea multă importanță tapiteriei, insa nefiind mulțumit de rezultat am discutat cu patronul. Destul de prompti, după sesizare in zece minute m-au sunat pentru reprogramare si au refacut-o la un alt băiat, unde a iesit super, a reușit să scoată niste pete destul de persistente. Apreciez deschiderea patronului si faptul că a rezolvat prompt situatia. Acord 4/5 stele, la detalii mai e loc de îmbunătățit, as fi apreciat un parfum auto de interior si un silicon parfumat aplicat pe bord :)
Neagoe constantin
Neagoe constantin2 ani în urmă
Foarte multumit de aceasta firma, au respectat programul stabilit, tapiteria masinii si covoarele au iesit ca noi. Cu siguranta voi mai apela la aceasta firma.
Mulțumesc
Diana Timofte
Diana Timofte4 ani în urmă
Recomand cu incredere sa apelati la serviciul de curatare completa ! Totul se realizeaza rapid, intr-un mod profesionist si la un pret accesibil ! Masina mea arata ca noua si sunt multumita de alegerea facuta !
Gabriel Mihai
Gabriel Mihai2 ani în urmă
Un serviciu ireproșabil, dupa aplicarea pachetului complet mașina arata în interior ca nouă, scaunele și tapiteria sunt acum foarte curate, culorile revigorate, bordul arată superb... totul este foarte bine! Mai mult decat atat, Daniel a reusit - cu multă amabilitate - sa rezolve și o problemă de caroserie. Recomand cu multă căldură!
George Mihalache
George Mihalache2 ani în urmă
Programarea s-a efectuat fara probleme, omul a fost punctual. Din pacate insa, geamurile interioare nu au fost sterse ("noi nu facem"), pragurile au ramas stropite cu solutie, iar un accesoriu de plastic de la scaunul soferului a fost spart. Din fericire, patronul a luat legatura cu mine si l-a trimis pe coleg sa imi cumpere acel accesoriu pe care il stricase. Concluzia : Se face treaba insa trebuie intrebate toate detaliile inainte si stat cu ochii pe ei.
Curatare Tapiterie
Curatare Tapiterie2 ani în urmă
EXPERTI: vechime de peste 10 ani in domeniu
COMOD: detailing complet la domiciliul clientului sau in service unde puteti opta pentru masina la schimb
IGIENIC: bacteriile si microbii dintr-o tapiterie necuratata periodic iti afecteaza sanatatea
PROFI: aparatura si detergenti profesionali pentru curatare tapiterie si detailing interior
ACCESIBIL: preturi fara concurenta in Bucuresti si Ilfov, oferte speciale detailing
RAPID: operatiunea de curatare se executa in circa 30 minute/reper!
Loredana Ivan
Loredana Ivan2 ani în urmă
Raportul calitate-pret este corect, avand in vedere tarifele practicate de alte firme in domeniul acesta. Am beneficiat de un pachet complet, tapiteria a iesit curată (dar destul de umeda), însă la capitolul detalii/ accesorii necesita mai multă atenție. Dupa ce am plecat de la curatatorie, la lumina, am observat ca unele zone erau inca murdare.
Locații recomandate