/Constanta/Inchiriere de masini

Plaja Neversea

Strada Mihai Eminescu 2, Constanța 900178, România

Plaja Neversea
Inchiriere de masini
4.6
888 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MJ4+V5 Constanța, România
neversea.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Calin C
Calin C2 ani în urmă
Am petrecut un weekend prelungit pe plaja Neversea si a fost minunat. Relaxare, concerte, mancare si bautura buna. Clar revin si anul viitor.
Răzvan Țugui
Răzvan Țugui2 ani în urmă
Experiența plăcută. Personalul de pe plaja foarte amabil. Plaja in sine ok-ish. Nisipul are mucuri de tigara și multe scoici sparte.

La intrarea in mare aceeași poveste. După amiaza am avut parte și de foarte multe alge.

Muzica buna. Deserturi gustoase.
Nina Nina
Nina Nina2 ani în urmă
Foarte frumos aici😁🌊 Am prins concert si dj-ei care au pus muzica de nu aveai cum sa stai jos. Scena este micuta dar sonorizare ok, lumini ok, oamenii ok. Ai terasa cu bar fix langa scena cu balandoar, perne unde sa stai sau sa faci poze, iar mai incolo ceva mâncare pe "roti". Plaja parea curata noaptea, singurul lucru care nu mi-a plăcut a fost mirosul de alge si scoici moarte de la mal.
Dan florin
Dan florin2 ani în urmă
Relaxare Totală! ( într-o zi de Vineri )...probabil în week-end este mai multă agitație...,dar peste saptamana este super ok.
Alex Spa
Alex Spa2 ani în urmă
Conditii excelente, personal amabil si atent cu clientii, sezlonguri confortabile si destul de distantate, plaja aerisita si curata cu intrare lina in mare, toalete+dusuri cat de cat intretinute, se poate manca ori la food-truck-urile din zona ori la bar, chiar ai tot ce vrei la dispozitie..
Preturi rezonabile pentru mijlocul sezonului, locatie foarte buna accesibila din oras.
Mihai Dinescu
Mihai Dinescu2 ani în urmă
Plaja frumoasa, relativ curata. Recomand un rasarit si o motaiala de dupa 😉.
Apa uneori cu alge, alteori fara.
Antonio Miclea
Antonio Miclea2 ani în urmă
Plaja, amenajarea acesteia, dar mai ales experiența pe timp de seară -scena, sonorizarea și artiștii - merită mai mult de 5 stele.

Cu ce am rămas? Experiența unui eveniment foarte bine organizat, la fel ca fratele mai mare Untold, a fost adusă și la Constanța, prin Neversea.

Dar lipsește ceva, acel ceva care schimbă cu totul orice loc. Oamenii. Așadar, mai lucrați la selecția personalului astfel încât să transmită căldură, să fie empatic sau să poata oferi o experiență plăcută chiar și atunci când trebuie să încaseze banii. Sau mai ales atunci?🙃
P Marin
P Marin2 ani în urmă
Salut! O locație cu potențial, tinerii angajați și dotările aferente locului m-au convins să îi dau maxim. Revin în 2 săptămâni să văd ce au promis... După 4 ani de concedii la greci, le-am dat o nouă șansă românilor mei . Comparativ sunt departe de ce oferă o plajă grecească: începând de la nisipul aferent, apă foarte curată de se văd peștișorii care înoată lângă tine, costul sezlongului care este inclus în consumație, iar acolo erau 2 sucuri proaspete 6 euro cu tot cu tips, unde îți lăsai prosoapele întinse toată ziua, plecai câteva ore la prânz și reveneai la aceleași șezlonguri de care nu se atingea nimeni. La noi n'am încercat (momentan) . Bineînțeles, nu lipsea zâmbetul nici unui grec, chiar dacă îmi da bon fiscal pentru un sandwich adus chiar la șezlong.
Locații recomandate