/Constanta/Inchiriere de masini

ALT transport persoane

Complex Lira, str Dezrobirii nr 90 G, parter, Residence 900234, România

ALT transport persoane
Inchiriere de masini
4
302 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JH8+VG Constanța, România
+40 735 339 533
alt-transportpersoane.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andreea S
Andreea S2 ani în urmă
Experienta foarte plăcuta, am calatorit cu Alt transport in siguranta pe ruta Constanța - Otopeni si retur. M-au luat din fața casei si la intors la fel, m-au lasat acasă. Șoferii extrem de amabili. Am mers chiar in noaptea de revelion, cu ultima cursa de 22.30 si am avut parte de profesionalism, rabdare, si atenție făta de toți pasagerii. Am rămas placut impresionata. Multumesc si recomand cu încredere!
Bianca Maria Gorgovan
Bianca Maria Gorgovan2 ani în urmă
Am calatorit cu ALT transport pe 20 decembrie pe ruta Otopeni-Constanta. Soferul a fost foarte amabil si profesional. Am ajuns cu bine la timp. Recomand!
Daniel Tutuianu
Daniel Tutuianu2 ani în urmă
Când îți spun ora de plecare de la Otopeni către Constanța, mereu trebuie sa mai aștepți 20-30 de minute în plus. Mereu aceeași chestie. Tu dacă ai întârzia și te ar aștepta, sigur nu le ar conveni, dar de multe ori pana nu se umple microbuzul, nu pleacă.
Nicolae Ivanov
Nicolae Ivanov2 ani în urmă
Oameni buni. Ne considerăm civilizați. Din păcate nu ne purtăm întocmai. Cum se face prețul fără rezervare, după bunul plac?! Cum poți cere 140 de roni până în Constanța?! Am mers cu trenul și am ieșit la 58,65ron.
Viorel Beldiman
Viorel Beldiman2 ani în urmă
A-r trebui o suprataxa pentru pasageri transpirati excesiv,adica nespalati de cateva zile,evident ca se simte o transpiratie proaspata si una maturara......nu e vina fimei dar in linkul de rezervare a-r putea specifica utilizarea igienei personale......in rest e bine
Catalin Ungureanu
Catalin Ungureanu2 ani în urmă
Am folosit serviciul de transfer catre aeroportul Otopeni. Totul a decurs excelent. Conducatorul autovehiculului a fost foarte amabil. Am ajuns la timp si la ora stabilita in programul de sosire. Pe tot parcursul am beneficiat de confort, conexiune la retea de internet wifi, microbuz nou, scaune foarte confortabile, curatenie...deci se poate si la noi in Romania. Bravo ALT transport! Recomand.
Bogdan Matei
Bogdan Matei2 ani în urmă
Pentru mine este singura firma cu care am călătorit spre / de la Otopeni, și niciodată nu am fost dezamăgit de servicii. Mașini curate și îngrijite.

Tot respectul pentru domnul Vlad Lazar, care este foarte responsabil, respectuos și reprezintă firma la un nivel cu standarde ridicate.

Felicitări ALT!
Strabonsky Emil
Strabonsky Emil2 ani în urmă
Calatoresc cu alt transport de vreo 3-4 ani
Dar in ultimii ani foarte foarte needucati soferii.
unu din soferi a ascultat bancuri si glume de santier tot drumu,avand copii si femei in varsta langa mine ,iar conversatiile ar trebui reduse.fiti profesionisti , nu SA URC si SA mi povesteasca soferii toata viata lui avand pe fundal manele ori glume si poante de pe YouTube cu continut obscen !!!
LA CFR E MULT MAI IEFTIN DECAT LA VOI !!!
Locații recomandate