/Constanta/Inchiriere de masini

TRITON S.R.L.

Bulevardul Aurel Vlaicu Nr. 217, Constanța 900145, România

TRITON S.R.L.
Inchiriere de masini
4.3
507 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JV2+WM Constanța, România
+40 241 693 210
triton.com.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Toma
Bogdan Toma2 ani în urmă
Este doar ptr vaccinati. 😂😂😂😂. Nevaccinati in alte magazine unde au nevoie de clienti
Ionut Mainea
Ionut Mainea2 ani în urmă
Jalnic!

Am discutat cu un consultant care de fapt se credea director de multinationala!

Nu ma lamurit cu nimic!

Trateaza clientii ca pe niste slugi!
UnknownBoulder
UnknownBoulder2 ani în urmă
A trecut o luna de cand am plasat o comanda pe care am achitat-o online si nici dupa patru saptamani nu am primit vreo veste legata de statusul comenzii. Nici nu raspunde nimeni la telefon si sun de cateva zile...
Daniel Haralambie
Daniel Haralambie2 ani în urmă
Un alt nivel de prezentare al sculelor pentru profesioniști. Din păcate, nu sunt corelate ofertele de pe site cu realitatea din magazin. Trebuie intrebat la telefon daca exista pe stoc articolul dorit!
Tractari Auto Constanta
Tractari Auto Constanta2 ani în urmă
Personal amabil.Experienta placuta.Materiale in magazin pentru orice nevoi.Preturi ok la raport calitate.Recomand.Multe utilaje pentru inchiriat.
Cristina cojocariu
Cristina cojocariu2 ani în urmă
Pe parte de service sunt foarte nesimțiți. Am trimis printr-un prieten,o mașină de polishat AEG PE 150 generație mai veche pentru un schimb de cărbuni (cei pe care îi cumpărasem eu de pe net,nu erau buni,înegreau rotorul și nu mai funcționa mașina cum trebuie. Practic,cărbuni noi cu câteva ore de funcționare.),schimbul cablului de alimentare și automat curățarea rotorului. Am primit mașina înapoi funcționând fix pt o săptămână,având aceleași simptome ca înainte de a o trimite in service. Surpriza cea mai mare este că am desfacut-o din toate încheieturile și culmea,cărbunii pe care i-am pus eu,nici nu au fost mișcați. Să dau 190 de lei pt un cablu de 5 m și DOAR o curățare a rotorului,mi se pare nesimțire fara margini,asta o puteam face și eu zilnic.A mai și stat peste o lună de zile la ei. Îmi pare rău că am rătăcit factura cu devizul de service,că le făceam o reclamație de să mă țină minte.
Varzaru Paul
Varzaru Paul2 ani în urmă
In Februarie am adus la service un generator, după câteva luni de așteptare, după zeci de telefoane, am primit în sfârșit mesajul că aparatul este gata. Am întrebat ce s-au întâmplat, doamna de la recepție mi-a răspuns că nu este vina lor cu o obrăznicie ieșită din comun. Surpriza, când am ajuns la proba generatorul are aceiași problema. Societatea noastră este clientul d-voastră de ani de zile. Cu siguranță nu va vom mai calca pragul.
Ion cosmin
Ion cosmin2 ani în urmă
Am inchiriat un dezumidificator “profesional”,nu functiona in parametrii.Cand le-am atras atentia la returnarea aparatului,raspunsul lor a fost:nu cred,sunteti primul care reclamati.Pe un ton foarte arogant.Sa va fie rusine.
Locații recomandate