/Constanta/Inchiriere de masini

Mava Apartamente

Perlei, nr, Constanța 900520, România

Mava Apartamente
Inchiriere de masini
4.7
138 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J69+7F Constanța, România
+40 726 211 101
mava-apartamente.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
White Lines
White Lines2 ani în urmă
Mobiler de calitate,curatenie, caldura in camera, personalul amabil, raport calitate pret merita!
Iulia B.
Iulia B.4 ani în urmă
Raport calitate preț excelent. Apartamentul este spațios și foarte curat, dotat cu absolut tot ce ai nevoie. Personalul este drăguț și dispus sa te ajute cu orice informație. Este mai mult decât ne-am așteptat și cu siguranță restaurantul de la parter este cea mai frumoasa surpriza. Mâncarea excelenta și atmosferă plăcută. As reveni oricând!
Octavian R
Octavian R4 ani în urmă
Personul de la receptie a fost extraordinar. Calitatea serviciilor, dotările apartamentului si confortul depășesc cu mult majoritatea hotelurilor de lux din mamaia. Recomandam. Cu siguranta revenim.
Anca Alecsandru
Anca Alecsandru4 ani în urmă
Extraordinar!Totul la superlativ!Camere foarte mari,foarte curate,totul nou!Servire impecabilă!Mic dejun copios si bun(pentru ca doar micul dejun l am servit.Cinema pentru copii,o sala mica de jocuri...foarte frumos!As reveni oricand cu plăcere.
Laura Vaihel
Laura Vaihel5 ani în urmă
Un loc minunat unde cu siguranță voi reveni. Felicitări pentru calitatea servicilor. Asta datorează în special lui Octavian Domnaru care a avut grijă să nu ne lipsească nimic.
Alis Radu
Alis Radu5 ani în urmă
Personal super amabil. Mancarea foarte buna, satioasa. Spatiu curat, ingrijit. Camerele sunt super, spatioase, curate.
Manuela Moldoveanu
Manuela Moldoveanu2 ani în urmă
Nu as fi dat nici o stea, dar nu știu dacă exista aceasta opțiune. Recenzia este legată de restaurant, unde am fost intr-o după-amiaza împreuna cu cel mic. Am încercat sa urcam la etaj, unde am înțeles de la niște cunoștințe ca ar fi și un spațiu de joaca. Am fost întâmpinați pe scări de un ospătar tinar, posibil sa fi fost un fel de șef de sala, care ne-a spus tăios ca nu avem ce face sus pentru ca este ocupat. Practic, am făcut cale întoarsă, și nici macar nu ne-a oferit varianta sa ocupam o masa jos. Atitudine total neprietenoasa și aroganta, lipsa totala de profesionalism. Nu recomand
Levi yoz btk
Levi yoz btk2 ani în urmă
Curat, pereți foarte subțiri..paturi miniscule. Întrarea in parcare neamenajatã, fără priveliște ( doar șantiere in lucru ), micul dejun cred că este doar pentru copii ( 2 ochiuri si 5 felii de bacon).

Nu își merită deloc nota de 9.7 de booking
Locații recomandate