/Cluj/Inchiriere de masini

Wise Cars România

Traian Vuia 208, Cluj-Napoca, România

Wise Cars România
Inchiriere de masini
4.9
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QMJP+C2 Cluj-Napoca, România
+40 730 220 032
wisecars.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Bakk radu andrei
Bakk radu andrei2 ani în urmă
Very well maintained cars, good price, quality services and fast assistance = 5 stars ***** Thank you. ///// Mașini foarte bine întreținute, preț bun, servicii de calitate și asistență rapidă = 5 stele ***** Vă mulțumesc.
Iulian vasile varian
Iulian vasile varian2 ani în urmă
Dacă doriți un „Bun venit!” călduros la sosirea în România vă recomand să apelați la serviciile Wise Auto Rent a Car. Servicii, profesionalism, promptitudine și politețe, toate la superlativ. Mașina închiriată în condiție excelentă. Haideți să promovăm companiile care prezintă seriozitate apelând la serviciile lor, în cazul de față, apelând la serviciile Wise Auto Rent a Car. Mulțumesc echipei, mulțumesc Alexandru!

If you want a "Welcome!" warmly on the arrival in Romania I recommend you the services of Wise Auto Rent a Car. Services, professionalism, promptness and politeness, all at superlative. Rented car in excellent condition. Let's promote the serious companies by using their services, in this case, by using the Wise Auto Rent a Car services. Thanks to the team, thanks Alexandru!
Adi usor
Adi usor4 ani în urmă
Foarte multumit. O firma serioasa cu servicii de calitate. Am fost asteptat noaptea tarziu in aeroport de catre Alexandru Cirstoniu care a fost foarte profesional si prietenos iar procesul de "hartogaraie" a fost simplu si rapid.
Nu au avut masina inchiriata de mine (un Seat Toledo) dar am primit in schimb un upgrade la acelasi pret (un SUV Mitshubishi, inca nu am retinut modelul) masina foarte buna, ingrijita, putini km, excelent!
Asta e si prima oara cand inchiriez fara sa las un depozit pe perioada inchirierii. Optiunea cu asigurare full te scapa de orice griji.
Voi folosi din nou cand ma voi intoarce si recomand cu incredere!
Adrian L.
Cosmin Bogdan
Cosmin Bogdan4 ani în urmă
Serviciul a fost ok, băieții fac o treaba buna.
Dar dacă aveți drumuri mai lungi sau pe autostrada va recomand orice masina din flota lor înafară de logan😇😇 Nu au băieții nici o vina , e foarte prost facut modelul in sine.
Recomand!
Bogdan Cst
Bogdan Cst4 ani în urmă
Recomand cu mare incredere,băieții sunt foarte seriosi si foarte punctuali în tot ceea ce privește închirierea unei mașini,cel puțin în Timișoara sunt printre puținii care oferă servicii de calitate de la curățenia mașinilor la starea lor tehnică.Un mare felicitari si sper sa se dezvolte cât mai mult si mai rapid,chiar merita.
Catalin Preda
Catalin Preda4 ani în urmă
Am fost întâmpinat încă de la aeroport cu o mașină nouă, cu puțini kilometrii la bord și foarte fiabilă. Per total un serviciu excelent la un preț foarte corect.
Mihai Untaru
Mihai Untaru4 ani în urmă
Recomand !
Seriozitatea lui Alex m-a făcut sa revin ori de cate ori am avut nevoie tot la el.
Masini bine intretinute si preturi sub pretul pietei!
Andrei Ghi
Andrei Ghi2 ani în urmă
Sa reusesti sa alungi un client inainte sa cumpere e intradevar o contra-performanta notabila. Joi am completat formularul pe site cu toate informatiie solicitate. imi trebuia masina pentru sambata-luni. Nu primesc nicio notificare/mesaj de confirmare. Vineri la pranz sun sa ma informez la nr de pe site pentru biroul din Timisoara. Mi se raspunde cu un "Alo" sec! Intreb de solicitarea mea. "Daca ati completat pe site o sa vi se raspunda dar mai tarziu probabil!. Pe cand ziceati ca va trebuie? Pe maine? Numai pentru weekend"? Nu avem nimic pentru weekend". Desigur ca pe site imi validase comanda cu o seara inainte. Neprofesional deloc. Nu e problema sa nu ai, problema e sa lasi omul sa astepte in zadar. Am reusit pana la urma sa inchiriez de la un concurent. Sunat la concurenta tot vineri la pranz. Vineri seara aveam deja masina inchiriata in fata casei. Insa voi mai da o sansa Wise Auto data viitoare si daca vor reusi sa comunice mai bine / onoreze cererea, imi voi retrage recenzia.
Locații recomandate