/Cluj/Inchiriere de masini

Duo Rent a car Cluj-Napoca

Strada Traian Vuia 140, Cluj-Napoca 400396, România

Duo Rent a car Cluj-Napoca
Inchiriere de masini
4.9
326 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QMJ8+39 Cluj-Napoca, România
+40 754 606 616
duoinchirieriauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Fanel Ivascu
Fanel Ivascu2 ani în urmă
Mașini noi și de încredere, personal foarte de treabă. Recomand cu încredere
Anamaria Miron
Anamaria Miron4 ani în urmă
Duo Rent a car ne-a fost recomandat de niste prieteni. Foarte multumiti cu masina oferita. Nu am avut nici o problema, iar faptul ca ne-au oferit posibilitatea de a plati full casco, fara a cere un depozit ne-a incantat. Recomand Duo Rent a car din Cluj cu incredere.
Crisan Florin Daniel
Crisan Florin Daniel4 ani în urmă
Afacere pur romaneasaca... afisati un pret mic pe site iar la preluarea masinii se plateste de 3x mai mult pe motiv ca nu detii un card de credit. Asta in conditiile in care cu o luna in urma s-a folosit acelasi card pentru achitarea depozitului. Masina inchiriata de voi nu cred ca valora mai mult de 900€... zgariata, indoita peste tot, din punct de vedere mecanic pot spune ca era praf... Dar totusi produce bani... Nu-i asa? Merge si asa la romani! In loc sa va laudati cu cele mai mici preturi, cred ca e mai bine sa va revizuiti politica de prostire a clientilor. In curand o sa constatati ca nu mai merge si asa... asa cum nu gasiti in ziua de azi sa angajati pe cineva indiferent de domeniu... Acum zece ani multi patroni motivau ca au zece care asteapta la poarta lor pentru un loc de munca... Cati mai asteapta astazi la poarta lor?
R c
R c4 ani în urmă
Recomand Duo Rent a Car ! Preturi avantajoasa cu asigurare Full Casco inclusa, inchiriere posibila fara depozit sau alte taxe la ridicarea masinii. Punctualitate, seriozitate si comunicare excelenta . (Cluj)
Gabriel Pintilei
Gabriel Pintilei5 ani în urmă
Am închiriat o mașină în Cluj de clasa mica și ni s-a oferit una de clasa medie un Opel Astra 👌. Mașină în stare f bună. Am condus 1000km în 3 zile fără nici o problema. Primirea și predarea mașinii s-a efectuat foarte repede. Fiind în tara pe fuga am optat sa plătim spălarea mașinii de către firmă ceea ce noua ne-a convenit foarte mult (7 sau 8 euro) 😅. La urma am primit și un discount pentru următoarea închiriere. Băiatul a fost foarte drăguț și foarte fresh, cu toate ca am închiriat mașina la ora 1 noaptea😜. Nota 10 din partea noastră! Recomand cu mare încredere 👋
Cadi caddilack
Cadi caddilack2 ani în urmă
Oameni foarte seriosi si amabili care dau dovada de profesionalism. Totul s-a facut la timp fara probleme si livreaza serviciul exact cum ti-l vinde. Ma indoiesc c-ai sa gasesti vreodata masina care ti-a placut pe site dar mai degraba am avut o masina mai modesta decat una scumpa si sa am de a face cu oameni dezgustatori si intimidanti(cu ceafa lata). I-am apreciat pt faptul ca m-au servit cu o masina pt 2 zile...lucru pe care nu mi l-a oferit nimeni, altii raspundeau sec ca nu ma pot ajuta dar nu si ei. Ei st seriosi. 👍👍👍
Eduard Dudau
Eduard Dudau2 ani în urmă
Am fost foarte multumit de serviciile firmei Duo Rent a car Cluj-Napoca. Punctuali la locul de preluare si flexibili la locul de predare a masinii. Cu aceasta ocazie, recenzie, doresc sa-mi cer, inca odata, scuze, fata de operatorul care a preluat masina. A avut dreptate cu benzina, dar ar trebui sa fie mai flexibil cu uzura, "tear and wear", masinei. As recomada oricand si oricui aceasta firma de inchirieri masini. Mult succes in continuare.
Marina Strete
Marina Strete2 ani în urmă
Am inchiriat o masina, pentru a doua oara, de la aceasta companie, in data de 6 iulie, pentru 10 zile. Inca o data, serviciu ireprosabil, pret foarte bun si masina adusa la aeroportul din Targu Mures. Angajatii companiei foarte amabili si politicosi. O adevarat placere sa colaborezi cu Duo Rent a car Cluj Napoca . Felicitari!!
Locații recomandate