/Cluj/Inchiriere de masini

Caroutis

Strada Traian Vuia 159, Cluj-Napoca 400000, România

Caroutis
Inchiriere de masini
4.1
183 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QMJX+Q8 Cluj-Napoca, România
+40 724 841 989
caroutis.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Andras Borbely
Andras Borbely2 ani în urmă
Am fost foarte multumit de firma Caroutis. Baietii ne-au asteptat la aeroport, ne-au explicat foarte bine ce posibilitati avem la asigurare, masina a fost foarte curata, cu portbagaj mare, cum ne-am dorit si economica. Multumim firmei si eu o recomand cu caldura, si daca voi mai avea nevoie de masina, cu siguranta la ei am sa apelez.
Claudiu macavei
Claudiu macavei2 ani în urmă
The ,,BEST’’ and proffesional rent car company ….they take care to meet you explain everything in detail and you don’t need to care about anything when you rent or drop off the car….i highly recommended!!!!
Cea mai ,,Bună’’ și profesională firmă de închirieri auto… au grije să te contacteze si să-ți explice în detaliu despre contractul de închiriere si autoturism pentru ca să nu ai nici un dubiu sau vreo problemă la închiriere sau predarea autoturismului …..recomand cu încredere această companie…..muțumi băieți ….mulțumesc Vald …să ne revedem cu bine!!!!
Radu Iulia
Radu Iulia2 ani în urmă
NU RECOMAND!!! CEA MAI PROASTA COMPANIE DE ÎNCHIRIERI AUTO!!! La predare stiu exact ce au de făcut,sa-ti ia câteva sute de euro în plus! Niște neserioși! 👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Rafael Muñoz Giner
Rafael Muñoz Giner2 ani în urmă
ESTAFA: esta compañía se dedica a ofrecer precios más baratos que la competencia para captar clientes, más tarde les presionan para paguen el doble o el triple del precio acordado en función de un seguro extra y si no aceptan, al devolver el vehículo se inventan daños inexistentes o que ya existían antes pero al ser tan diminutos no se podían apreciar, para hacerles un cargo extra sobre el precio de alquiler de mínimo 150€.

SCAM: this company is dedicated to offering cheaper prices than the competition to attract customers, later they are pressured to pay double or triple the agreed price based on extra insurance and if they do not accept, damages are invented when returning the vehicle non-existent or that already existed before but being so tiny they could not be appreciated, to make an extra charge on top of the rental price of at least 150€.

INSELACIUNE: Compania acesta coboară preturi sub piata și odată ai contractat cu ei, îți presioneaza să plătești dublu sau triplu de preț ca să-ți vândă o asigurarea extra. În caz ca refuzi, când întorci mașină înapoi inventeaza damne inexistente sau atât de mici de nu-ți puteai da seama când ai ridicat mașină de la ei că să-ți ia minim 150€ in pluș.
Mihaela Calopareanu
Mihaela Calopareanu2 ani în urmă
Cea mai proasta firma de închirieri auto! Nu recomand! Niște hoți!
Claudiu B
Claudiu B2 ani în urmă
Am fost multumit, pretul foarte bun, un pic insistenti cu asigurarea full (asta le e jobul si inteleg), dar predarea usoara, primirea mai greoaie(pt ca tb sa asculti absolut toata povestea cu asigurarea si cu riscurile si etc). Inchiriez de multi ani masini in multe parti ale lumii, din pacate la noi cam asa e pe la toti, insista cu acea asigurare care e mult prea mare sa aiba vreun sens, daca ar fi niste preturi rezonabile sunt convins ca aproape toata lumea ar opta pt ea, dar se merge pe principiul totul sau nimic.
Oricum per total ok, de aia si dau 5*
Cel mai probabil o sa revin pentru pretul corect.
Diana Nagy
Diana Nagy2 ani în urmă
Do not rent from this company. Evitați , veți primi
mașini zgâriate, personal nepoliticos care vor doar bani, înseala oameni veți fi taxați pt zgârieturi deja existente pe mașină .
Elena Scut
Elena Scut2 ani în urmă
CEA MAI NESERIOASA COMPANIE DE INCHIRIERI AUTO. La inchiriere sunt ca niste pisici lingositoare dar cand sa dai masina innapoi cauta tot felul de zgarieturi care deja existau pe masina si nu mai stiu cum sa scoata bani din oameni. La Cluj munceste o persoana foarte needucata, care vorbeste urat cu clientii, nu are nici o etica in comportament cu clientii. Scopul lor este numai de a lua cati mai multi bani din clienti, la niste zgarieturi de 1-2 cm care deja existau pe masina si nu fusese introduse in foaia de daune. Intr-un cuvint - manipulatori. I-am zis domnului sa ia banii din depozitul inghetat de ei (ce credeti ?!) - a zis ca nu ia din depozit ca minimum trebuie fie 10 % ( ei oprindu-ne depozit 2000 Euro si pentru ceea ce vedeti sau nu pe masina au zis ca vor 150 Euro). In final imi cere sa achit bani cash, acesti 150 Euro. Au refuzat sa ne duca la aeroport precum ca am refuzat ca achit bani cash si i-am zis sa opreasca din depozit. Domnul a zis ca o sa mai caute zgarieturi ca sa scoata mai multi bani din depozit (In general s-a comportat foarte urat si needucat). Am atasat niste poze sa vedeti si D-voastra pentru ce ei incearca sa ia bani cash de la oameni. NU RECOMAND ACEASTA COMPANIE. Numai stress si nervi pierduti.
Locații recomandate