/Cluj/Inchiriere de masini

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

Strada Traian Vuia 149-151, Cluj-Napoca 400397, România

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj
Inchiriere de masini
3.7
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QMJQ+X6 Cluj-Napoca, România
+40 264 307 500
airportcluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Iliuta Cazac
Iliuta Cazac2 ani în urmă
Sa fiu multumit ca exista aeroport in Cluj sau dezamăgit de lipsa managementului. Haos, pe monitoare nu se deranjeaza nimeni sa afiseze destinatiile, salile de asteptare mici cu puține scaune si alea de tabla, nu cumva sa stai confortabil. O Romanie care nu mai evoluează cu incapabili care nu mai lasa functiile. Restrictii Covid, ce glumă cand oamenii sunt ținuți înghesuiți in cozi interminabile.
Gelu Chebut
Gelu Chebut2 ani în urmă
Cum sa te pretinzi aeroportul de "elita" al unei regiuni dar tu sa nu oferi măcar o sala de așteptare celor care n au avut "norocul" sa se nască n Cluj? Poate nu toți pot ajunge n limita a 3 ore și tu...aeroportul stindard, nu oferi macat o sala de așteptare pt cei care trebuie sa aștepte de pe la 00.00 pana spre 05.00. No' făinoag de Cluuj. Nu mai puteți de mândrii dar ni va vedeți minusurile ca ele " nu se ezista " . Succes
Adrian Dragan
Adrian Dragan2 ani în urmă
02.01.2022 ora 6, foarte multe curse într-un interval scurt de timp. Organizarea lasă de dorit, prea puține case deschise, se pierde prea mult timp, lume stresata. Informațiile nu se înțeleg și nu se transmit în mod organizat. Agitație și dezordine înainte de decolare. Cu părere de rău dar aceasta e realitatea la început de an, când părăsim tara. La mulți ani!
Mihaela Moldovan
Mihaela Moldovan2 ani în urmă
De 18 ani am calatorit din acest aeroport,dar ieri am ramas dezamagita total.Imi pare rau ca nu am vazut numele domnisoarei de la preluarea bagajelor .Dupa ce a blocat checkinul cu un paseger pe care la tinut 1,30 ,vorbindune la toti calatori foarte urit pt ca aveam pe telefoane actele de calatorie ma facut sa platesc 15 euro doar ca pt stamparea unui documento.Nu este vorba despre 15 euro doar de modul cum am fost trattati.Dupa ce am stat la rind de la 10,45 am ajuns sa fug la controlul actelor la ora 12,45 cind deja eram chemati ultimi calatori .Ar fi bine cind angajati aceste tinere sa le faceti inainte cursuri de bune maniere.Sper ca comentul meu va pune un semn de intrebare conduceri aeroportului. Felicitari in schimb politiei vamale pt amabilitatea lor si adevarati professionisti.
Carmen valasi
Carmen valasi2 ani în urmă
Am avut o groaznică experiență la acest aeroport; am cumpărat BILETE cu 3 săptămâni înaintea zborului, din aeroport si mi s-a zis că nu trebuie să mai fac cheking înainte cu 2 zile; am ajuns în aeroprt și nu am avut locuri în avion 😮😮😮...se vând locuri mai multe decât capacitatea aeronavei?....Biletul era scris in engleza?@... dar era precizat că nu e nevoie să mai fac chekingul...si nu am mai plecat. Angajații turei respective au dat dovadă doar de aroganța, fără ami da vreo explicație pentru această situație....am așteptat la îmbarcare până la final dar nu au mai fost locuri?!... de cine or fi fost ocupate cele 2 locuri plătite de mine. As vrea un răspuns..Mmm.....îl voi primi?...E vorba de cursa de Bologna din 26 Noimbrie 2021, ora 13.....
Sebbas992 Muresan
Sebbas992 Muresan2 ani în urmă
Foarte proasta organizare ! Se sta mai mult in aeroport la vama, decat zborul Madrid - Cluj.....suntem mult ramasi in urma...ROMANIA TREZESTETE !!
Ne-au tinut intrun cort inchis ca si oe niste caini, mai bine de ora, toti transpirati, dupa ce reusim sa iesim au deschis cortul sa se aeriseasca....RUSINOS !!
Mai aduc si armata :))) de rasul europei
Luminita Slabu
Luminita Slabu2 ani în urmă
Multă lume aglomerată pentru zborurilor de dimineață ( 5 zboruri într o oră ) . Personalul aeroportului a verificat corect documentele legate de securitatea epistemologică, în schimb multă lume cu masca incorect pusă, fără distanțare, gălăgioasă, prost crescută).
Transilvania12
Transilvania122 ani în urmă
Un aeroport micuț,în interior găsești ceea ce ai nevoie,foarte ușor sa găsești porțile de îmbarcare,un minus este așteptarea în autobuzele care te duc la avionul de pe pista,la -7 grade afara sa aștepți 7,8 minute cu ușile deschise nu e plăcut,în rest este ok
Locații recomandate