/Calarasi/Inchiriere de masini

Țiriac Auto Rulate Bacau

KM279, DN2, Nicolae Bălcescu 607355, România

Țiriac Auto Rulate Bacau
Inchiriere de masini
4
341 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GW4G+GM Nicolae Bălcescu, România
+40 374 141 414
tiriacautorulate.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Aura
Aura2 ani în urmă
Vreau să spun câteva vorbe de bine despre oamenii de aici: super profesioniști, foarte amabili, extrem de rapizi, au găsit timp in programul lor pentru o scurta diagnoză, în condițiile în care apăruse pe bordul mașinii un martor care ne crea super stres, aflați fiind la drum lung prin țară la final de an. Aici am găsit soluția problemei rapid, aflați in trecere prin zona asta a țării în 29 decembrie, un moment încărcat al anului pentru toată lumea. La București la Service-ul Tiriac la care mergem în mod obișnuit nu s-a putut face aceeași diagnoză simplă și rapidă...nu s-a găsit disponibilitate in program.
Mulțumim Vlad, Alexandru@co!
Nicolae Proca
Nicolae Proca2 ani în urmă
Vânzări auto noi și second-hand de calitate....
ANDREI IULIAN
ANDREI IULIAN2 ani în urmă
Numai mașini smenuite nu am făcut 100 km și m-a lăsat în drum ,contractul lor este foarte bine construit nu ai ce să le faci
DANA IULIANA DIACONU BALINT
DANA IULIANA DIACONU BALINT2 ani în urmă
De evitat!!!!!! Categoric!!!
Personal arogant, aiurit si care iti vorbeste de parca le scoti vorbele cu forta.
Nu stiu deloc sa indrume clientul si nici nu isi doresc asta.
Personal care ar trebui categoric schimbat.
Dai comanda de o piesa si cand te duci sa o ridici, habar nu au pe ce lume sunt.
Ar trebui luate masuri rapide, dar daca s-a angajat pe pile si cunostinte, nimeni nu va lua masuri.
Astepti peste 30 de min ca sa vorbesti cu cineva care se uita la tine de parca vorbestichineza si se misca cu viteza melcului.
Cea mai jalnica reprezentanta din Bacau.
SimplyVee Vlad A.G.
SimplyVee Vlad A.G.2 ani în urmă
Am achiziționat un autoturism ford focus (nou) de la aceasta firma in 2017.reprezentantul de vanzari care s-a ocupat de tranzacție a uzat de promisiuni care ulterior s-au dovedit fara continut pentru a ma convinge sa aleg masina lor. Am interactionat cu service-ul pentru a schimba un parbriz pe Casco.a durat mai bine de o luna, deoarece initial au comandat un parbriz care nu se potrivea.Mai au de lucrat la capitol relatii cu clientii.nu le-ar strica niste cursuri prin alte tari pentru un schimb de experiență.
Later edit 2020: Va recomand cu caldura sa evitati acest dealer...oameni neseriosi, neprofesionisti, mincinosi,zeflemitori...nu au nicio treaba cu masinile....vor doar sa insele asteptari si sa confirme stereotipuri despre reprezentante....cer bani multi la revizii si ofera putin profesionalism...sincer, mergeti la alt dealer din alt oras, daca chiar vreti o marca de la ei.
Gheorghe
Gheorghe2 ani în urmă
Marfă multă clienți puțini.
Ambarus Bogdan
Ambarus Bogdan2 ani în urmă
Detin c clase 250 si dupa cateva interactiuni cu ei pe partea de service/revizie pot spune ca :
In afara de politica impusa de a trata frumos clientul, care chiar se aplica, nu aveti ce cauta acolo pentru service/ doamne fereste de alta problema mai serioasa.
Pot pune o lista lunga aici insa subliniez ca, pe partea de vopsitorie am refuzat masina de 2 ori pentru ca avea scurgeri de lac si imperfectiuni a stratului de vopsea ,inclusiv era gazată in zona capacului de la rezervor.
In ceea ce priveste latura tehnica, ori sunt dezinformati ori prea ocupati sa aloce timp pentru informare. Spre exemplu mi-au sarit tetierele datorita unei gropi. Am sunat, mi au promis ca se informeaza ,azi am ajuns la revizie si par sa nu fi auzit de asa ceva vreodata la mercedes.

Asteptari mari , de la o companie mare, cu preturi pe masura, dar cu o interfata locala(reprezentanti) mediocra spre slab pregatiti.

Personal calc la ei pentru istoric service insa am o mare neincredere in ei si implicit in ea , ca reprezentantă.
Adrian-radu mihailescu
Adrian-radu mihailescu2 ani în urmă
Am fost servit promt dar ce nu mi a plăcut este faptul ca ti oferă masina la schimb strict pentru 5 zile, chiar dacă lucrarea durează 10 zile, asa cum a fost în cazul meu. A trebuit sa vin de doua ori de la 120 km o data sa predau masina și o data sa mi ridic masina.
Locații recomandate